Переваги офісів, що швидко зводяться.

Переваги офісів, що швидко зводяться.
25-05-2016

Будівництво офісів на сьогоднішній день - потужний напрямок будівництва, що активно розвивається, тому що відкриття нових компаній передбачає негайну оренду офісного приміщення.

Особливо з проблемою будівництва офісів стикаються забудовники великих міст: тут і житлову площу потрібно вибудовувати, і про офіси не забувати.

Як зробити так, щоб офіси будувалися швидко, при цьому не втрачаючи якість і забезпечуючи комфорт своїм співробітникам?

Особливості та переваги швидкомонтованих офісів

Технологія швидкобудуюємі будівель зараз є однією з найбільш якісних, дешевих і затребуваних способів будови ангарів, стадіонів, сховищ, складів та інших подібних приміщень. Сьогодні ж ще одним популярним видом є офісні будівлі, що швидко зводяться, створені за тим же принципом, що і сховища, склади та інше, тільки з великим акцентом на спокій співробітника.

Такий тип будівництва має безліч вагомих переваг, серед яких:

Швидкомонтовані офісні будівлі: типи та особливості

За своєю суттю офісні будівлі швидкозведеного типу діляться два основні підвиди: каркасні та безкаркасні.

Каркасний офіс - це будівля з невеликою кількістю поверхів, підтримується за рахунок металевого каркасу, який повністю фанерований будівельними матеріалами (цегла, блоки, сендвіч-панелі тощо). Безкаркасний будинок діє за принципом самонесучої конструкції, яка виконана з металевого профілю, а також обшивки у вигляді панелей ПВХ з металевими листами. Найчастіше замовники звертаються до сендвіч-панелів, оскільки такий спосіб забезпечує швидкість монтажу, легкість конструкції, гарний рівень звуко- та теплоізоляції, має приємний екстер'єр і порівняно невелику вартість.

Вибір типу споруди офісу, що швидко зводиться, продиктований:

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини