Переваги сендвіч-панелей при будівництві швидкомонтованих об'єктів.

Переваги сендвіч-панелей при будівництві швидкомонтованих об'єктів.
25-09-2021

У сучасному будівництві враховуються багато різних аспектів, від яких залежить ефективність та довговічність будівлі.

Найбільш фундаментальними будуть – розмір інвестиційних коштів та наявність часу. У першому випадку це витрати, пов'язані з купівлею різних будматеріалів, оплати праці робітників, орендою спецтехніки та багатьма іншими витратами, що описуються в проектній документації. Другий аспект передбачає швидкість початку ведення бізнесу та оперативну окупність коштів.

Для задоволення таких характеристик стрімко розвиваються будівельні технології, що призводять до появи різних методів будівництва та будматеріалів. Поряд із використанням цегли, залізобетону, дерева, каменю, конкуренцію може надати інноваційний винахід, що носить ім'я – сендвіч-панель. Вони недавно з'явилися на ринку, але їх безперечні плюси вже встигли завоювати велику популярність.

Сендвіч-панелі використовуються при возведенні швидкомонтованих будівель як облицювальний матеріал стін і покрівлі. Виготовляється продукція на спеціальному обладнанні в заводських умовах, що представляє собою тришарову конструкцію - зовнішніх складових і утеплювача, що знаходиться посередині.

Листи, між якими розташовується утеплювач, найчастіше робляться зі сталі і мають різне забарвлення. Палітра кольорів найширша, завдяки чому проблем із реалізацією художніх фантазій будівлі не виникає.

Утеплювачі бувають різні і мають свої характеристики та вартість. 

Серед них:

Але навіть при виборі того чи іншого утеплювача, характеристики сендвіч-панелей зберігаються і дозволяють залучати забудовників своїми перевагами, серед яких:

Задоволення суворих вимог будівництва та привабливі характеристики матеріалів технології ШМБ – роблять сендвіч-панелі справді найкращим рішенням для вашої будівлі.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини