Потреба швидкомонтованих будівель у наші дні.

Потреба швидкомонтованих будівель у наші дні.
01-06-2022

На тлі подій початку третього десятиліття нашого століття, замовники все частіше віддають перевагу "швидким" технологіям зведення.

Криза змушує бізнесменів жертвувати архітектурними вишукуваннями заради функціональності та практичності, а їх традиційні уподобання поступаються більш сучасним та економним варіантам будівництва.

Одними з найпопулярніших варіантів і методів будівництва на сьогоднішній день є швидкомонтовані будівлі, включаючи сендвіч-панелі, наприклад, за оцінкою експертів "Земер" (близько 25%).

Панельні будівлі будуть відмінним аналогом та заміною традиційним, здатними швидко вводиться в експлуатацію, економити на будівельних матеріалах, фундаменті та оздобленні. Завдяки тонкощі у розмірах сендвічів клієнт заощаджує 10% площі, а теплоізоляційні якості наповнювачів можуть допомогти зі зменшенням витрат на опалення.

Якщо раніше можна було зводити лише низькосортні склади та певні сільськогосподарські споруди, то на момент 2022 року з металокаркасу можна звести й промислову будівлю, комерційні, громадські склади і навіть будинки для проживання.

Генпідряд компанія «Viton» радить звертатися до перевірених забудовників. Ми на ринку з 2013 року, в ногу з часом ефективно та результативно ведемо будівельну діяльність за допомогою технологій ШМБ, де в якості «скелету» конструкції виступає металоконструкції, а облицювання – теплоізоляційні сендвіч-панелі.

Одна з головних переваг інновації виходить з її назви «швидкомонтовані». Дуже важливим є темп для оборотності коштів, особливо в кризу. Варто згадати і можливість економії цих самих засобів при зверненні до цього методу. Завдяки нижчому навантаженню на фундамент, відсутності потреби у залученні спецтехніки, легкий монтаж – ШМБ стає відмінним аналогом іншим капітальним методам будівництва.

Компанія зводить ШМБ від 1000 км і більше до послуги «під ключ», дотримуючись усіх державних стандартів та норм. Будинки розмірами 4-5 т. м2 збираються приблизно 8 місяців, починаючи підготовкою будівельної документації.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини