Повнозбірність як ключова перевага будівель з металоконструкцій та сендвіч-панелей.

Повнозбірність як ключова перевага будівель з металоконструкцій та сендвіч-панелей.
03-07-2020

Будівництво швидкозведених складів - гарне рішення для сфери торгівлі, логістики, виробництва, зберігання чи транспортування.

Зведення таких типів будинків має багато переваг: короткий термін будівництва, привабливий зовнішній вигляд та тривалий експлуатаційний період.

Монтаж таких конструкцій допоможе заощадити не лише час, а й фінансові ресурси замовника.

Що таке повнозбірне будівництво?

Технологія повнозбірного будівництва все частіше застосовується в сучасному світі під час зведення будівель. Такий вид будівництва передбачає виготовлення збірних конструкцій, які виробляються на заводах та відповідають усім вимогам якості. Після цього всі модулі занурюються і транспортуються на будівельний майданчик. Процес будівництва не залежить від погодних умов, джерела водопостачання та пори року. Тому на роботу потрібно мінімум часу та витрат.

Повнозбірні системи класифікуються відповідно до використовуваних матеріалів, методів будівництва або конфігурації складання конструкцій. Найчастіше при будівництві БМЗ використовуються металоконструкції та сендвіч-панелі.

Залежно від сфери використання будівлі, що швидко зводиться, використовуються різні типи панелей:

Металоконструкції мають порівняно невелику вагу, завдяки чому дозволяється зведення будівель на складних ґрунтах. Термін служби значно збільшується завдяки високому ступеню вогнестійкості та сейсмостійкості.

Характеристика повнозбірного будівництва

Позитивні особливості збирання будівель з металоконструкцій та сендвіч-панелей:

  1. Монтаж каркаса швидкобудуюємі будівлі універсальний і може бути виконаний на заводі або на будівельному майданчику.
  2. Виробництво відповідає всім нормам якості.
  3. Рівень споживання енергії значно знижується завдяки автоматизації деяких етапів будівництва.
  4. Усі модулі повнозбірної конструкції виготовляються на заводі, і це значно знижує ризик травмування працівників на будівельному майданчику.
  5. Високий рівень комп'ютеризації дозволяє мінімізувати помилку при виготовленні конструкції.

Завдяки тому, що блоки та профілі виробляються і можуть бути зібрані на заводі, вартість будівництва повнозбірної будівлі значно знижується.

Професійна бригада будівельно-проектної компанії Viton швидко виконає замовлення на корівник, що швидко зводиться, ангар для сільгосптехніки або складські приміщення.
За наявності запитань можна замовити зворотний дзвінок від менеджерів фірми, які допоможуть прорахувати вартість робіт та оформити замовлення на будівництво.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини