Проектно-дозвільна документація для зведення автосалону із сендвіч-панелей.

Проектно-дозвільна документація для зведення автосалону із сендвіч-панелей.
04-12-2020

Компанія Viton виконує будівництво автосалону із сендвіч панелей по Україні за готовими проектами.

Ми готові запропонувати бюджетний варіант інвестицій, щоб комерційні будівлі максимально швидко отримали окупність і приносили прибуток.

Будівництво швидкобудуюємі будівель, автосалону зокрема, виконується в стислі терміни, в порівнянні з традиційними технологіями процес йде істотно швидше.

Проектування автосалону з сендвіч стін - у чому плюси

Відповідно до існуючих розрахунків техніко-економічного обґрунтування зведення автосалонів із сендвіч панелей, є наступні переваги даного вибору:

Як показує практика, будівництво автосалону із сендвіч панелей (Україна) обійдеться в 3-5 разів дешевше, порівняно з будівлею з цегли.

Viton — забудовник з великим досвідом монтажу будівель, що швидко будуються.

Будівництво швидкобудуюємі будівель (автосалон у тому числі) може бути довірено тільки надійному забудовнику, так як є багато нюансів даної технології, які можуть призвести до руйнування будівлі, появи протягів, протікання дощових злив. Компанія Viton на офіційному сайті представляє свій широкий портфоліо. Ми виконували проектування та будівництво автосалону із сендвіч панелей (Україна), а також цехових виробничих приміщень, офісних багатоповерхівок, складів та ангарів, сховищ овочів та фруктів.

Шукайте, кого залучити на будівництво швидкозведених будівель (автосалону) - звертайтесь до нас. Ми виконуємо проекти «під ключ», починаючи від проектування автосалону, підготовки всієї необхідної технічної документації та закінчуючи монтажем та введенням в експлуатацію.

Автосалони із сендвіч панелей відрізняються:

Чекаємо на ваші замовлення на проектування та спорудження автосалонів з сендвіч панелей!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини