Реконструкція складських приміщень із сендвіч-панелей: коли і навіщо може знадобитися.

Реконструкція складських приміщень із сендвіч-панелей: коли і навіщо може знадобитися.
12-06-2020

Каркасні складські приміщення в Україні поступово набувають все більшої популярності.

Використання європейських технологій дозволяє швидко збудувати складське приміщення або виконати його реконструкцію.

Другий варіант викликає інтерес у разі:

Всі ці проблеми (крім першої) є наслідком допущених помилок при проектуванні та зведенні складу. Власники приділяють незначну увагу чіткому прорахунку та проектування складського приміщення, невірно вважаючи, що на цьому можна заощадити. Досвід майстрів компанії Viton показує, що уважне ставлення до підготовчих робіт при реконструкції складських приміщень (одна з найпоширеніших послуг) – секрет міцної та довговічної споруди.

Будівництво складів: секрет надійності та ефективності використання

Комплексний підхід, детальний прорахунок кошторису, використання спеціальних матеріалів, які добре зарекомендували себе на практиці – основні принципи роботи фахівців компанії Viton. Завдяки такому підходу будівництво складів не займає багато часу.

Матеріали для реконструкції складів:

  1. Син-балки із збільшеною несучою здатністю. Низька металомісткість відбивається загальному зниженні ваги прокату, використовуваного для каркаса. Металоконструкції на замовлення дозволяють збільшити швидкість монтажу без необхідності замовлення техніки великої вантажопідйомності.
  2. Пінополіуретанові панелі для теплих стін. Матеріал із закритими осередками не вбирає вологу. Доведено підвищену енергоефективність порівняно з іншими способами утеплення.
  3. Профнастил для покрівлі З матеріалом легко і швидко працювати. Можна вибрати колір полімерного покриття з великої палітри зразків.
     

Швидкомонтовані будівлі: крок у майбутнє

Використання каркасної технології допомагає знайти відповідь на багато питань, серед яких: як побудувати склад із сендвіч панелей. Важливий момент: швидкомонтована будівля коштує значно дешевше, ніж аналог з бетону. Причина не тільки у використанні енергоефективних матеріалів, які допомагають знизити витрати на обігрів приміщення, а й у їхній довговічності. Термін служби складського приміщення, яке реконструюється з використанням легких каркасних конструкцій, 50 років.

Проектно-будівельна компанія «Вітон» пропонує послуги з проектування та монтажу швидкомонтованих будівель. Пряма співпраця з виробниками допомагає знизити загальний кошторис будівництва та прискорити постачання всіх необхідних матеріалів.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини