Розрахунок товщини сендвіч-панелей для промислової будівлі.

Розрахунок товщини сендвіч-панелей для промислової будівлі.
19-03-2020

Проектно-будівельна компанія Viton здійснює підбір сендвіч-панелей, займається розрахунками товщини будівельного матеріалу при зведенні промислових будівель.

Від цього залежить кінцева вартість об'єкта.

Також товщина впливає на теплоізоляцію, яка потрібна для збереження тепла в приміщенні. Вона важлива задля її подальшої експлуатації об'єкта, економії коштів у його зміст.

Особливості будівництва швидкомонтованих промислових будівель

Сучасне будівництво каркасних будівель за допомогою сендвіч-панелей поширене в усьому світі.

Має безліч переваг перед іншими видами будівництва:

  1. Будівництво об'єктів відбувається протягом 1-3 місяців, залежно від складності. Найбільше займає облаштування фундаменту. Сам об'єкт збирається із готових деталей на місці.
  2. Використання сендвіч-панелей, дає можливість уникнути утворення грибка та плісняви у вологих приміщеннях. Це можливо завдяки тому, що утеплювач зберігає тепло.
  3. Товщина сендвіч-панелей для промислових будівель має велике значення. Від цього залежатиме вартість об'єкта, його експлуатаційні особливості. Поняття, чим товщі, тим краще для панелей сендвічів не підходить. Розрахунок товщини сендвіч-панелей повинен бути зроблений правильно, згідно з кліматичними умовами, видом виробництва.
  4. Панелі випускаються в різній кольоровій гамі, що дозволяє уникнути фасадних робіт. Це прискорює процес будівництва, заощаджує кошти.
     

Значення товщини сендвіч-панелей

Сендвіч-панелі бувають стінові та покрівельні. Стіновий вигляд використовується для огородження стін будівель та приміщень. Покрівельні панелі замінюють дах, є його утепленням. Навантаження на сендвіч-панелі, які ставляться на покрівлю, повинні правильно розраховуватися. Дах повинен витримувати пориви вітру, вагу від опадів (дощ, сніг).

Панелі є конструкцією з двох листів і спеціального наповнювача різної товщини. Товщина панелей, вид утеплювача, захисне покриття залежить від місця, де буде встановлено об'єкт. Ці показники є дуже важливими характеристиками, що впливають на вартість, експлуатаційні властивості. Правильний розрахунок допоможе заощадити кошти під час зведення будівель.

Товщина безпосередньо впливає на теплоізоляцію. Чим товстіша панель, тим більше вона зберігає тепло всередині приміщення. Експлуатація таких будівель коштує набагато дешевше. Також має значення наповнювач, який має різну густину. Існує спеціальна таблиця, якою можна розрахувати необхідний матеріал.

До складу утеплювача входять такі матеріали як:

Кожен із них має різний опір тепловіддачі, який залежить від внутрішнього наповнення, товщини. Панелі випускаються у різних розмірах. Їхня товщина варіюється від 60 мм до 250 мм. Компанія Viton здійснює розрахунок на використання необхідних матеріалів для будівництва, робить всю проектну документацію, будує, здає в експлуатацію об'єкт.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини