Швидкомонтовані будівлі на тлі пандемії Covid-19.

Швидкомонтовані будівлі на тлі пандемії Covid-19.
08-02-2022

Число захворювань на коронавірусну інфекцію на 2022 рік склало 395 мільйонів осіб.

Її симптоми викликають безліч важких ускладнень, що спричиняє страх зараження, паніку і безліч обмежень з боку влади. Все це створює нові умови ведення бізнесу на ринку будівельних послуг.

Саме в такі темні часи для людства дуже важливо оперативно і безпомилково діяти з метою підвищення безпеки оточення. У всьому світі зводяться швидкомонтовані шпиталі та лікарні, готелі, споруди харчової індустрії, спеціалізовані магазини та інші громадські будівлі, відбуваються різноманітні реконструкції старих об’єктів та модернізація нових, з обов'язковим збереженням стійкості та їх довговічності.

Переваги ШМБ надають можливість дати сильну відсіч хворобі, серед яких:

Розглядаючи питання про бізнес та конкуренцію, ситуація протягом останніх трьох років лише погіршується: з ринку витісняються малі та середні компанії, зростає потреба в якісному продукті, багато запланованих проектів переносяться на невизначений термін, стоїть гостра нестача клієнтів. Відбувається справжнє випробування на стійкість та волю. Звичайно, боротьба з інфекцією триває, вводяться карантинні обмеження, відбувається масова вакцинація населення, однак є й неочевидні труднощі, які були приведені вище.

У сукупності, всі ці проблеми дуже ускладнюють ситуацію в різних нішах, включаючи будівельну. Генпідряд компанія «VITON» невгамовно долає перешкоди, зберігає оптимізм і професіоналізм при роботі з клієнтами, терпляче чекає на стабілізацію ситуації, висуваючи конкурентоспроможні послуги на будівельний ринок. Швидкомонтовані будівлі на основі металоконструкцій з покрівельних та стінових матеріалів – сендвіч-панелей, компанія збирає за лічені місяці. Енергоефективні об'єкти від 1000 м2 користуються великим попитом на сьогоднішній день, про що говорить портфоліо компанії.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини