Швидкомонтовані магазини: переваги та перспективи.

Швидкомонтовані магазини: переваги та перспективи.
28-03-2023

Будівництво магазину із сендвіч-панелей вважається найбільш раціональним рішенням для людей, які прагнуть розвивати бізнес у сфері торгівлі. Головна перевага цих сучасних матеріалів - вони дозволяють звести будинок значно швидше, ніж при використанні традиційної цегли.

Якщо ви хочете налагодити продаж найближчим часом, рекомендується застосувати саме сендвіч-панелі.

Основні переваги швидкомонтованих конструкцій

  1. Швидкість будівництва. На майданчик металевий каркас та панелі потрапляють у максимально готовому вигляді, тому новий магазин з'явиться досить швидко.
  2. Незалежність від пори року. Поки ваші конкуренти чекають на закінчення холодного сезону, щоб почати зводити капітальну споруду, ви можете замовити торговий павільйон і отримувати прибуток.
  3. Фінансовий зиск. Віддавши перевагу каркасній технології, ви заощадите приблизно 20-30% коштів (якщо провести порівняння з цеглою).
  4. Енергоефективність. Сендвіч-панелі складаються з трьох шарів: двох листів металу та наповнювача між ними. Така конструкція забезпечує збереження оптимальної температури усередині приміщення. Влітку у будівлі буде прохолодно, а взимку – тепло. Це означає, що ви значно скоротите витрати на охолодження та опалення магазину.
  5. Мобільність. Традиційно ділянки під торгові точки беруть у найм. При закінченні її терміну, змінах умов та інших подіях ви без проблем можете транспортувати будинок. Якщо йдеться про невеликий кіоск, то його навіть не доведеться розбирати.
  6. Легкість конструкції. Завдяки малій вазі є можливість значно заощадити на фундаменті та не залежати від типу ґрунту.
  7. Привабливі зовнішній вигляд. Облицювальний матеріал може бути будь-якого кольору в таблиці RAL. З неї ви виберете відтінок, що максимально відповідає іміджу бізнесу.
  8. Довговічність. Будинки, споруджені із сендвіч-панелей, здатні прослужити понад 50 років.
  9. Безпека у плані пожеж. Наповнювач, що використовується, не поширює полум'я, має властивість самостійно згасати за відсутності джерела вогню.
  10. Гігієнічність та простота в обслуговуванні. Панелі не виділяють токсичні речовини. Їх слід лише підтримувати в чистоті та піклуватися про цілісність полімерного покриття.

Що впливає на кінцеву вартість та терміни зведення?

Визначальними факторами є:

Компанія «Вітон» пропонує будівництво швидкомонтованих будівель комерційного, сільськогосподарського призначення, спортивних комплексів площею мінімум 500 м2 під ключ. Звертаючись до нас, ви отримуєте надійне та комфортне приміщення, яке прослужить не один десяток років.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини