Швидкомонтовані прямостінні ангари 2019: від чого залежить вартість та терміни зведення.

Швидкомонтовані прямостінні ангари 2019: від чого залежить вартість та терміни зведення.
28-03-2019

Проектно-будівельна компанія Viton розробляє проекти на швидкомонтовані ангари, а також їх виготовлення та монтаж.

З наявних різновидів будівель користуються найбільшою затребуваністю прямомонтовані ангари, що швидко зводяться.

Цей вид споруди вважається оптимальною конструкцією для різних об'єктів: логістичних складів, оптових баз, гаражів, виробничих приміщень, торгових площ, центрів автосервісу та миття машин, ангарів для зберігання яхт та інших господарських споруд.

Чинники, які враховуються для будівництва ангару

Вартість швидкозведених ангарів визначається за будівельним проектом, в якому визначено технічні параметри:

Таким чином, вартість швидкозведених ангарів та терміни виконання монтажу залежать від складності розробленої конструкції за проектом з урахуванням побажань замовника та технічних можливостей, особливостей ґрунту земельної ділянки під будівництво.

Розрахунок будівництва ангару показує ефективність співпраці з Viton

Швидкомонтовані прямостінні ангари підлягають проектуванню, якісному виготовленню металоконструкцій та монтажу на підготовленому фундаменті будівельної ділянки протягом короткого терміну завдяки наявності у компанії Viton:

Ми гарантуємо швидку окупність вкладених інвестицій у виготовлення та монтаж будівлі за рахунок оптимальних термінів та вартості реалізації проекту.

Подання заявки на проект виконується з наданням основних інформаційних даних щодо земельної ділянки, побажання щодо конструктивних особливостей, адреса для здійснення монтажу будівлі, на підставі яких оперативно виконується розрахунок будівництва ангару.

Звертайтеся до Viton — компанії, яка виконує проекти зі встановлення швидкомонтованих прямостінних ангарів «під ключ» (від розробки документації — до монтажу функціональних і презентабельних будівель). Облаштування фундаменту, прилеглої території, монтаж інженерних мереж виконуються силами субпідрядника.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини