Спортивні споруди із сендвіч-панелей: експлуатаційні характеристики та класифікація – ТОВ «Вітон».

Спортивні споруди із сендвіч-панелей: експлуатаційні характеристики та класифікація – ТОВ «Вітон».
17-06-2020

Не секрет, що будівництво спортивних комплексів за традиційними технологіями потребує значних фінансових та тимчасових витрат так само, як і ремонтно-реконструкційні роботи відповідних об'єктів.

Ефективним вирішенням цієї проблеми є спортивні споруди із сендвіч-панелей, експлуатаційні характеристики та класифікація яких дозволяє будувати швидко та якісно.

Пріоритетні властивості експлуатації швидкозведених спортивних будівель

Швидкомонтовані спортивні комплекси, що являють собою легкі конструкції, що монтуються в короткі терміни, стали відмінною альтернативною монолітним будинкам на масивних фундаментних підставах.

Такі конструкції відрізняють кілька позитивних особливостей:

Крім того, така технологія дозволяє використовувати різноманітні дизайнерські рішення, відійшовши від стандартних лаконічних форм до унікальних проектів будь-якої геометричної форми та габаритів.

Різновиди швидкомонтованих спортивних комплектів та їх особливості

Наразі зводяться відповідні спортивні комплекси з металоконструкцій компанією Viton переважно у вигляді басейнів, критих стадіонів та тенісних кортів.

Критий басейн, споруджений за швидкою технологією, зводять з готових моделей або за індивідуальними замовленнями. Його конструкція може також включати необхідні інфраструктурні елементи, у тому числі роздягальні, душові та підсобні приміщення.

Споруда спортивних арен, наприклад, у вигляді футбольного поля, потребує особливо ретельного дотримання технологій. Інтер'єри таких об'єктів, які дозволяють проводити матчі незалежно від погодних умов, містять місця для глядачів та можуть мати прозорий дах будь-якої форми.

Нерідко також практикується будівництво спортивних комплексів, що включають тенісні корти, тренажерні або фітнес-зали. Результатом такого технологічного рішення є енергоефективність будівель та їх естетичність, а монтаж об'єктів виконується будь-якої пори року.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини