Стінові та покрівельні профілі сендвіч-панелей: відмінності та сфера застосування.

Стінові та покрівельні профілі сендвіч-панелей: відмінності та сфера застосування.
25-02-2020

Проектно-будівельна компанія «Viton» займає лідируюче місце в проектуванні та зведенні швидкомонтованих будівель.

Для монтажу використається сучасний матеріал – сендвіч-панелі. Їх використовують для обшивки стін та дахів.

Профіль для монтажу сендвіч-панелей має різні розміри та модифікації. Якість об'єкта буде залежати від правильно монтажу і кріплень.

Наша компанія пропонує пакет послуг на швидкобудівельну будівлю, ціна якої буде відповідати якості.

Види сендвіч панелей

Будівництво швидкобудуюємі будинків з сендвіч-панелей, широко поширене в сучасному будівництві. Випускаються різні види такого матеріалу.

Має два види за місцем розташування:

За наповнювачем та типом ізоляції вони діляться:

Також розрізняють панелі з монтажної готовності:

Сендвіч-панель є конструкцією з трьох елементів, що представляють дві пластини між якими знаходиться наповнювач. Обкладки металевих панелей виготовляють із високоміцної тонкокатаної сталі або ОСП (орієнтовано-стружкова плита). Від складу залежить спосіб монтажу, додаткове використання профілів.

Монтаж сендвіч панелей

Покрівля із сендвіч-панелей встановлюється у БВЗ або є утепленням у звичайних будинках. На відміну від стінових конструкцій. У них здатність набагато більша, це необхідно щоб протистояти природним явищам і великим навантаженням.

Для монтажу касетних та двошарових панелей використовуються профілі. Такі конструкції збираються дома. Двошарові кріпляться профілем з одного боку, касетні з двох боків.

Види профілю сендвіч-панелей

Існує багато видів металевих тонкостінних профілів. Для сендвіч-панелей найчастіше використовують Z, C, H.

Вони необхідні для:

Профіль, який нагадує букву Z, використовується для монтажу стін та покрівлі. Виготовляється з отворами чи суцільним. Має стандартні розміри або виконується на індивідуальне замовлення. Характеристики профілю, його висота, довжина, товщина залежать від особливостей будівлі, розраховуються при проектуванні.

Інший вид профілю - С-прогін виготовляють з високоміцної оцинкованої сталі, яка повинна витримувати навантаження при монтажі. Має свої стандарти. Найменша висота починається зі 100мм.

Н-профіль найміцніший, частіше використовується для покрівлі, має високу поперечну жорсткість. Випускаються стандартні розміри, також згідно з проектом індивідуальні форми.

Стінові та покрівельні сендвіч-панелі, ціна в Україні залежить від наповнювача та товщини виробу.

Наша компанія пропонує будівництво швидкомонтованих будівель під ключ, починаючи з проектування, до здачі в експлуатацію.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини