Техніко-економічні показники та сфера використання великопрогонових покриттів від Viton.

Техніко-економічні показники та сфера використання великопрогонових покриттів від Viton.
30-06-2020

При будівництві складських комплексів, промислових споруд або інших великих будівель громадського використання, все частіше стали застосовуватися пролітні площинні або просторові покриття.

Використання технології прогонових конструкцій дозволяє повною мірою використовувати несучі якості матеріалу.

У результаті можна отримати легкі і в той же час недорогі перекриття.

Основною тенденцією у сучасному будівництві є значне зменшення загальної маси будівлі. Це дозволить знизити витрати коштів на будівельний матеріал, його транспортування та монтаж. Таким чином, великопрогонові покриття є досить затребуваними при спорудженні швидкозведених будівель великої площі.

Типи великопрогонових покриттів та вибір конструкції

Більшепрогонові перекриття використовуються для будівництва супермаркетів, концертних залів, складів, ангарів для зберігання сільськогосподарської техніки. Покриття поділяють на дві групи за їх статичною роботою: площинні (рами, арки) та просторові (складки, висячі системи).

Для вибору правильної конструкції покриття варто звернути увагу на такі вимоги:

  1. Архітектурно-планувальні - наявність підвісної стелі, форма будови в плані.
  2. Інженерні умови відведення води з даху, розміщення комунікацій, передача горизонтального розпору.
  3. Експлуатаційні вимоги – наявність ліфтів чи ескалаторів, необхідність акустичних властивостей приміщення.
  4. Вимоги монтажу та виробництва - технологічність заводського виготовлення, транспортування, швидкість установки, вартість.

Будівництво з ЛСТК дозволяє перекривати прольоти до 24 метрів без використання додаткових опор. Це значно розширює архітектурні можливості та у разі потреби дозволяє перепланувати готове приміщення.

Техніко-економічні показники

Вибір матеріалу відіграє важливу роль у виробництві перекриттів. Швидкомонтовані будівлі з легких металоконструкцій добре доповнюються більшпролітними конструкціями з металу.

Така комбінація матиме хороші техніко-економічні показники:

При проектуванні прольотів робляться розрахунки та креслення з оптимальними схемами з'єднання.

Звернувшись до будівельно-проектної фірми Viton, можна оформити замовлення на будівництво швидкозведеного складу з металоконструкцій, модульної будівлі, перекриття дахів із застосуванням багатопрогонових покриттів. Професійна бригада швидко та якісно виконає свою роботу. Зворотний дзвінок від представників компанії дозволить дізнатися відповіді на всі питання, що цікавлять, і прорахувати вартість замовлення.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини