Технологія швидкомонтованих будівель для будівництва цехів харчових виробництв.

Технологія швидкомонтованих будівель для будівництва цехів харчових виробництв.
25-06-2019

Харчова промисловість відноситься до галузей, що швидко розвиваються, тому не дивно, що в ній задіяні сучасні технології.

Одна з них – технологія швидкобудівельних будівель для будівництва цехів виробництва харчового призначення.

Вона гарантує як високі показники фізичних і технічних властивостей матеріалу, що використовується, так і екологічну безпеку. Крім того, є низка економічних вигод при використанні такої технології.

Де використовуються швидкобудуюємі будівлі в харчовій промисловості:

  1. Цехи із переробки продукції.
  2. Цехи з упаковки/розфасовки продукції.
  3. Власне, виробничі комплекси.
  4. Сховища (овочі, плоди, ін.).
  5. Розподільні центри та комплекси з логістики.
  6. Склади.
  7. Морозильні/холодильні приміщення.
  8. Адміністративні корпуси та приміщення побутового призначення.

Комплекси харчової промисловості – це будівлі спеціального призначення, які мають відповідати підвищеним стандартам якості та санітарним нормам. Технологія, що застосовується, дозволяє досягти цих високих показників економічно і швидко. Кожен проект індивідуальний, враховуються його особливості. Проте замовити можна і типові швидкобудуюємі будівлі, на розробку проекту яких витрачатися не доведеться. Покриття будівель — це спеціальна обшивка, яка гарантує захист панелей від ультрафіолету, опадів, плісняви, грибків і агресивних речовин.

Утеплювачі також використовуються інноваційні та високоякісні – це негорюча мінвата, органічний утеплювач, які максимально задовольняють запитам харчової індустрії.

Якщо всередині споруди необхідно підтримувати певну температуру, що нерідко для харчової промисловості, то сендвіч-панелі чудове рішення. Вони не втрачають своїх властивостей у широкому діапазоні температур, відповідають високим санітарним стандартам, безпечні для людини.

Переваги швидкомонтованих будівель

Одна з важливих переваг, якими володіють виробничі будівлі, що швидко зводяться, - ціна. Економічна вартість не лише самого будівництва, а й подальша експлуатація споруди. Будівництво виробництва від 100 кв. коштує за ціною від 7000 грн. за кв. Наша компанія напрацювала великий досвід проектування, будівництва ангарів, харчових виробництв та подібних споруд. Ви можете довіритися професіоналам та отримати максимальний результат у мінімальні терміни.

Будівля будується на основі металокаркасу. Його опора – гофробалки, виготовлені за австрійською технологією. Таким чином, фундамент виявляється не обтяженим, будівництво просувається швидко, а корисна площа зростає.

Стіни зводяться із сендвіч-панелей. Їх переваги – легкість та тепло (економія тепла до 60%). Наповнювач, що використовується, - пінополіуретан. Гарантія на будівлю – півстоліття безпроблемної експлуатації!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини