Технологія SIN-балка під час зведення ШМБ.

Технологія SIN-балка під час зведення ШМБ.
30-01-2021

Гофрована балка, гофробалка, SIN-балка.

Це всі назви різновиду зварних двотаврів зі сталевою гофрованою стінкою, що широко застосовуються при зведенні швидкомонтованих будівель, де вони відіграють роль несучих металоконструкцій.

Гофрована стінка балки дозволяє конструкції бути найефективнішою під дією навантажень на вигин.

Власне сама назва конструктивного елемента походить від слова sinus, що означає вигин. Зварні двотаври з гофрами синусоїдальної форми, як найбільш оптимальні і забезпечують більш високу міцність при менших витратах металу, мають безліч незаперечних переваг і використовуються практично без обмежень.

Плюси використання гофробалок

Якщо порівнювати їх із класичними балками з гарячекатаної сталі, то краще використовувати SIN-балки з наступних причин:

Компанія Viton, маючи велику практику будівництва з металоконструкцій, основу яких складають гофровані балки, збудує об'єкт будь-якого призначення за технологією ШМБ. Ми використовуємо продукцію, що характеризується підвищеними параметрами міцності і відносно невеликою вагою.

Стінки гофробалки виготовляються з холоднокатаної сталі товщиною до 3 мм, які потім приварюють до гарячепрокатних сталевих полиць різної товщини. Ціна син-балки залежить від багатьох факторів, серед яких ринкова вартість металу, його марка та товщина, типорозмір гофробалки, розміри та складність виготовлення конструкції, її особливості та інші. У будь-якому випадку застосування гофрованих балок вигідно, тому що на етапі виробництва на їх виготовлення йде менше металу, що значно зменшує вартість конструкцій.

Будівництво з металоконструкцій із застосуванням технології SIN-балка, завдяки її власній малій вазі, а також за рахунок практично повної заводської готовності елементів конструкції, дозволяє:

Резюмуючи, можна відзначити, що зварна балка зі сталевим гофрованим сердечником сьогодні активно використовується в будівництві, що швидко зводиться, як інноваційна технологія. Всі її тонкощі мають фахівці компанії Viton, які готові взятися за проект будь-якого ступеня складності.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини