Термін служби будівель із сендвіч-панелей.

Термін служби будівель із сендвіч-панелей.
28-03-2023

Використання сендвіч-панелей приходять на стіни та покрівлю швидкомонтованої будівлі, зведеної, у свою чергу, на основі каркасних конструкцій.

Панелі мають низку незаперечних плюсів, що дозволяють ставити технологію серед інших традиційних рішень у пріоритет для замовника:

Наведені переваги зберігають стійкість і тривалість експлуатації, що дорівнює до 50-ти років. Однак, панелі, з часом, втрачають свої властивості, тому термін збереження та цілісності залежить від багатьох інших факторів, при дотриманні яких клієнт отримує максимально довговічну будівлю.

Вирізняють такі:

Якість виробництва

Кожен матеріал має свій термін придатності, і сендвіч-панелі - не виняток, який багато в чому залежить від якості та наявності обладнання на виробництві. Багато етапів стендового складання робляться вручну, через що гарантія на високу якість панелей знижується. Відхилення в розмірах, різання, нерівномірного склеювання утеплювача та облицювання - будь-яке порушення цих етапів знижує термін придатності сендвіч-панелей.

Вибирайте якісних виробників, які застосовують інноваційні та високотехнологічне обладнання.

Вид наповнювача

Важливо вибрати правильний наповнювач для панелей, кожен з яких відрізняється своїми характеристиками.

Усі вони по-різному реагують на умови довкілля:

Монтаж

Правильне та якісне монтування будматеріалів не менше впливає на термін служби каркасних споруд.
Важливе значення мають: відсутність пошкоджень при перевезенні чи процесі монтажу та застосування призначених кріплень. Все облицювання здійснюється згідно з проектом, за дотримання якого, підвищується довговічність будівлі.

Вплив кліматичних умов на тривалість терміну експлуатації

Має вагоме значення та стійкість сендвіч-панелей. Різні впливи навколишнього середовища створюють випробування на міцність облицювальних матеріалів і значно впливають на проектування.
До найважливіших агресивних факторів відносять показники, що характеризують температуру, вологість, інтенсивність вітру, обсяг випадання снігу та дощу, ультрафіолет.

Насамкінець, можна сказати, що сендвіч-панелі використовуються для зведення огороджувальних конструкцій, тому безпосередньо впливають на довговічність будівлі.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини