Варіанти застосування сендвіч-панелей та характеристики.

Варіанти застосування сендвіч-панелей та характеристики.
06-12-2021

Огороджувальними конструкціями швидкомонтованих будівель, можуть виступати різні будматеріали, що відрізняються один від одного властивостями і характеристиками.

Найдоцільнішими на сьогоднішній день можна виділити сендвіч-панелі з оцинкованих листів. Між ними завжди розташований певний шар утеплювача, вибір якого залежить від поставлених завдань та бажання замовника.

Популярними будуть:

Найхарактернішим на будівельному ринку буде пінополіуретановий наповнювач через свої тепло- і звукоізоляційні якості, міцність і маловагомість. Його використання в сендвічах передбачає максимальне розкриття переваг ШМБ у всіх сферах застосування.

Саме за призначенням, сендвіч-панелі можуть використовуватися для облицювання стін та покрівлі будівлі. Відмінності між ними виходять із назви. Перші можуть бути використані ще в ремонті та утепленні вже існуючих споруд, і як міжкімнатні перегородки. Другі – міцніші, формою придатні для відведення атмосферних опадів.

Незалежно від того, для яких цілей буде застосовано сендвіч-панелі, ще на етапі виробництва їх оформляють стиками, щоб у процесі монтування можна було їх легко з'єднувати, запобігаючи появлення «містків холоду».

Якщо дотримуватися інструкцій та нормативів, можна звести енергоефективну швидкомонтовану будівлю з металоконструкцій та сендвіч-панелей з усіма її перевагами:

Сендвіч-панелі використовуються в будівництві:

Повний перелік та огляд варіацій готових будівель із сендвіч-панелей можна подивитися в портфоліо Генпідряд компанії «Viton».

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини