Важливі моменти при проектуванні АЗС із сендвіч-панелей.

Важливі моменти при проектуванні АЗС із сендвіч-панелей.
01-02-2021

Будівництво АЗС сьогодні набирає обертів, великі потоки «голодних» автомобілів вимагають заправлення паливом.

Вирішивши створити на цьому бізнес, слід ознайомитися з важливими моментами для безпечного зберігання та реалізації паливно-мастильних речовин.

Проектувальникам-професіоналам фірми VITON відомі всі нюанси такого будівництва, до нас звертаються за консультаціями щодо отримання необхідних супутніх документів та оптимальними розрахунками з урахуванням фінансових можливостей клієнта.

Розміри та самоокупність АЗС

Одними з найпрактичніших і швидко окупних заслужено вважаються конструкції, що швидко монтуються, з обшивкою з сендвіч-панелей.

Вибравши цей варіант, ви ніколи не зіткнетеся з обмеженнями розмірів. Цінові переваги досягаються за рахунок:

Вибір надійного партнера для створення проекту

Для проектування АЗС із сендвіч-панелей важливо вибрати фірму, яка має практичний досвід у цій справі та гарантує узгодження документів у дозвільних інстанціях – пожежних, екологічних та містобудівних.

У проекті мають бути передбачені такі параметри:

Якісні матеріали з високою вогнестійкістю для будівництва АЗС

Основна особливість у проектуванні заправної станції – її потенційна пожежна небезпека. Тому для вибору матеріалів потрібен ретельний підхід. Сталевий або алюмінієвий каркаси не горючі, залишається вибрати потрібний матеріал для обшивки.

Задля збереження мікроклімату у приміщенні абсолютно виключається застосування будівельного пінопласту, це заборонено законодавчими нормативами. Найбільш ефективними з позицій енергозбереження та захисту від загорянь виявили себе сендвіч-панелі. Огороджувальні конструкції, в яких як наповнювач використовується пінополіізоціанурат - це те, що потрібно. Вони мають високі показники вогнестійкості та використовуються заправними мережами за кордоном.

Ексклюзивний зовнішній вигляд для залучення клієнтів

Автозаправні станції конкурують між собою у привабливості. Новий швидкомонтований будинок повинен мати вигляд, що запам'ятовується, і в даному питанні пальма першості належить сендвіч-панелям. Вам відкриваються величезні дизайнерські можливості в оформленні.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини