Важливість антикорозійного захисту металоконструкцій при будівництві - ТОВ «Вітон».

Важливість антикорозійного захисту металоконструкцій при будівництві - ТОВ «Вітон».
10-12-2020

Більшість будівель, що швидко зводяться з металоконструкцій у процесі експлуатації, піддаються впливу агресивних факторів зовнішнього середовища, основні з яких – перепади температур і вологість.

Як результат – окиснення металу, поступове його руйнування, погіршення технічних характеристик.

Щоб мінімізувати ці процеси, велика увага приділяється розробці сплавів, стійких до корозії, додаванням до них хрому, нікелю та інших елементів.

Тому на термін служби швидкобудуюємі будівель з металоконструкцій великий вплив надає вигляд обраного металу.

Крім використання стійких до корозії сплавів, ще один варіант боротьби з іржею – антикорозійний захист металу. Вона покликана значно (у рази) продовжити термін служби конструкцій у первісному вигляді, знизити витрати на їх обслуговування та дорогий ремонт. На сьогоднішній день немає іншого, більш дієвого способу захисту металевих поверхонь від утворення та розповсюдження корозії.

Вибір схеми захисту металу

Антикорозійний захист (АЗ) – це комплекс заходів, завдяки яким швидкобудуюємі будівлі та споруди можуть тривалий час існувати. Видів АЗ багато. Один із популярних способів – нанесення спеціальних складів. Це може бути кераміка, пластик, каучук, поліуретан, бітум, лакофарбові склади та інші.

Найбільш доступний і простий метод - покриття поверхонь, що захищаються грунтовочними і фарбувальними шарами. В цьому випадку для виконання антикорозійних робіт легких металоконструкцій застосовують фарби, аерозолі, лаки, плівкові покриття.

Лакофарбові матеріали (ЛКМ) мають такі плюси в порівнянні з іншими видами захисних оболонок:

На вибір оптимального варіанта захисту, а саме:

Компанія Viton реалізує корозійностійкі метали та продукцію з них; також у нас можна замовити виготовлення виробів та конструкцій за індивідуальним проектом.

Одним із напрямків діяльності компанії є монтаж металоконструкцій; ціна на цей вид робіт одна з найнижчих у цій ніші. Тому, в нашій компанії вигідно замовити будівництво будівель різного призначення, основою яких є металоконструкції. Надалі наші фахівці готові перевіряти їх на наявність корозії та виконувати заходи, що перешкоджають її появі.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини