Вертикальний метод монтажу сендвіч-панелей.

Вертикальний метод монтажу сендвіч-панелей.
26-02-2021

На сьогоднішній день, сендвіч-панелі користуються великим попитом на ринку за рахунок своєї багатошарової структури, яка забезпечує будівлі високі тепло- та звукоізоляційні показники, довговічність, міцність та презентабельність швидкобудуюємі конструкції.

Також, цей матеріал використовують для оперативного та швидкісного будівництва с/г об'єктів, складів, торгових павільйонів, адмінбудівель, заводів та фабрик.

Важливим етапом для зведення споруди є кріплення до каркасів сендвіч-панелей, яке має монтуватися за суворими та певними правилами, щоб розкрити весь потенціал цього будматеріалу.

Одним з таких видів є вертикальний спосіб монтажу

Він виконується у разі, якщо висота самої будівлі перевищує висоту панелей і йде знизу вгору окремими ярусами доти, доки не досягне необхідної висоти споруди.
Компенсаційний шов також має бути передбачений між окремими ярусами.

Для запобігання будь-яким пошкодженням, монтаж виконується за допомогою металевого захоплення і кріпиться до сендвіч панелей за допомогою наскрізних свердлінь.

Легко-вагомість сендвіч панелей дозволяє зробити це без особливих зусиль, якщо над монтажем працюють кваліфіковані фахівці.

Однак, має проблематичність сама стикування сусідніх панелей, яка передбачає використання притискних пристроїв для хорошого фіксування замкових частин.

Самі кріплення проходять способом накладання матеріалу на середину попереднього стику.

Вертикальний метод монтажу сендвіч-панелей

Потрібно враховувати деякі певні пункти для монтування вертикальним способом:

Генпідрядник компанія «Viton» пропонує свої послуги для будівництва швидкомонтованих будівель, представникам якої відомі всі тонкощі та нюанси монтажів та всього будівництва швидкомонтованих будівель.
Ми готові взятися за проект будь-якого типу складності від проектування до здачі конструкції в експлуатацію.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини