Ступінь вогнетривкості каркасних будівель.

Ступінь вогнетривкості каркасних будівель.
29-12-2022

При здійсненні будівельних робіт завжди на першому місці повинен стояти фактор безпеки та надійності нерухомості в процесі експлуатації людьми особливо, якщо це громадська або комерційна споруда.

Серед таких чинників першочерговим буде рівень її вогнестійкості. Швидкомонтовані будівлі з металоконструкцій та сендвіч-панелей мають ступінь вогнестійкості IIIa, незважаючи на поширену думку про те, що каркасні будівлі не вогнетривкі.

Однак все залежить від того, як і з чого виготовлявся будматеріал, який утеплювач використовувався, які покриття наносилися і т.д. Якщо ж Ви натрапили на недобросовісних продавців чи підрядників, або просто захотіли заощадити, вогнетривкість можна забезпечити самостійно.

Найпоширенішими варіантами будуть:

Також, має бути враховувано призначення будівлі, чи будуть в ньому знаходитися люди, як часто і скільки. Або наявність вогненебезпечного обладнання та їх кількість. Повністю зробити сендвіч-панелі негорючими не вдасться, проте підійти до цієї позначки близько — так.

При замовленні панелей для облицювання своєї майбутньої будівлі обов'язково потрібно розглядати варіанти утеплювачів, які можна використовувати. Найбільш вогнестійким є пінополіуретановий. Саме від правильності аналізу умов проведення вогнезахисних робіт залежить, який ступінь вогнетривкості матиме будівля або окремі її елементи.

При зверненні до компанії «VITON» для замовлення послуги будівництва своєї нерухомості "під ключ", ви отримуєте гарантію якісного виконання всіх етапів робіт, без застою та на совість, з урахуванням проведення алгоритмів вогнезахисних процедур.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини