Введення в експлуатацію промислових будівель із сендвіч-панелей від компанії Viton.

Введення в експлуатацію промислових будівель із сендвіч-панелей від компанії Viton.
29-03-2023

Швидкомонтовані конструкції цінуються в усьому світі за свою надійність, енергоефективність, низьку собівартість, простоту монтажу та інші важливі якості.

Але головна перевага будівель, які будуються за технологіями, що швидко зводяться, криється в самій назві.

Швидкість це те, що так важливо в сучасному світі. Економія часу для бізнесу не менш цінна, ніж економія бюджету, а найчастіше ці два параметри безпосередньо пов'язані один з одним.

Скоротити швидкість будівництва допомагають не тільки прості металоконструкції, що легко монтуються. Ще на етапі розроблення проектно-будівельної документації можна отримати значну економію.

Проектування будівель з металоконструкцій займає менше часу за рахунок того, що немає необхідності отримувати будь-які спеціальні допуски, дозволи та погодження. Компанія, що займається розробкою проекту, може зосередитись безпосередньо на об'єкті будівництва, не витрачаючи час на бюрократичні перепони.

Проектно-будівельна компанія VITON однією з перших в Україні почала впроваджувати технологій БМЗ. За роки роботи було збудовано та введено в експлуатацію швидкобудуюємі будівлі у Києві, Миколаєві, Харкові, Житомирі та інших містах та населених пунктах країни.

Компанія будує швидкобудуюємі промислові будівлі та інші будівельні об'єкти «під ключ», пропонуючи клієнту найшвидші та ефективніші рішення.

Введення будівель в експлуатацію у найкоротші терміни

Ті, кому доводилося вводити в експлуатацію житлову чи промислову будівлю, знають, наскільки цей процес складний і трудомісткий. Незважаючи на те, що будівлі, що швидко монтуються, не вимагають додаткових угод і дозвільних документів, для введення в їх експлуатацію потрібно врахувати багато особливостей і нюансів.

Не варто думати, що БМЗ це легкий і простий конструктор, зібравши який можна почати його експлуатувати. Є багато підводних каменів, які потрібно врахувати для того, щоб будівля дійсно відповідала сучасним вимогам якості, які висуваються при будівництві об'єктів. Якщо на всіх етапах від проектування до здачі в експлуатацію все зробити грамотно не потрібно додаткових вкладень для отримання технічного паспорта та права власності на будівництво. Довіряйте професіоналам – це збереже вам нерви, сили та дорогоцінний час.

Замовивши БМЗ у компанії VITON, клієнт отримає серйозні вигоди:

Будівля, побудована у суворій відповідності до документації, будівельних норм і вимог прослужить вам довгі роки.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини