Будівельні металоконструкції - Виробництво. Постачання. Монтаж.

Будівельні металоконструкції - Виробництво. Постачання. Монтаж.
12-10-2020

Компанія Viton проводить виготовлення та монтаж металоконструкцій на замовлення.

Основна сфера застосування яких – зведення швидкомонтованих споруд використовуючи каркасні технології для великих промислових підприємств, комерційних фірм та приватних осіб.

Металопрофіль – найбільша складова всієї конструкції, на їх основі зводять каркасні багатоповерхові будівлі по всій території України, різної модифікації та призначення:

З плюсів металоконструкцій можна виділити:

По всій території України компанія Viton успішно здійснює постачання та проводить монтаж металоконструкцій (Київ, Харків, Дніпро, Миколаїв, Хмельницький тощо).

Сталеві металопрофілі протягом десятиліть забезпечують всій конструкції міцність і надійність - це важливі якості сучасного ставлення до будівництва споруд, що швидко зводяться. Профілі з металу випускаються різноманітної конфігурації, а для їх з'єднання використовуються болти.

Швидкомонтовані будівлі з легких металоконструкцій, проектуються завдяки спеціально розробленим програмам, що надалі забезпечує функціональність та міцність будови, значно економить фінансову частину, спрямовану на розробку проектної документації.

Будівлі на основі ультрасучасних технологій – будинки європейського типу. Наявність багаторічного досвіду та знань у цій галузі, високоякісний матеріал та новітнє обладнання, а також чітке дотримання технологічних вимог, у рази підвищують якість виробленої нами продукції та експлуатаційні можливості. Це високо оцінюється нашими постійними замовниками та незалежними провідними експертами.

Головна мета команди Viton? чітке та своєчасне виконання поставлених перед нами завдань: розробка проекту, доставка комплектуючих за вказаним місцем будівельних робіт та остаточне встановлення металоконструкцій.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини