Будівництво швидкомонтованих споруд: як правильно вибрати будматеріали.

Будівництво швидкомонтованих споруд: як правильно вибрати будматеріали.
11-01-2023

Будівництво нерухомості з використанням технології ШМБ є актуальним запитом на будівельному ринку.

Універсальність методу дозволяє задовольняти потреби навіть найзатятіших перфекціоністів, адже в його "арсеналі" знайдеться як типові, так і індивідуальні рішення в найрізноманітніших галузях. Будь-яке з них характеризується різними технічними якостями, терміном служби, специфікою. 

Говорячи про конструктивні особливості тих чи інших швидкомонтованих будівель, можна визначити, під які завдання підійде та чи інша технологія. Модульні контейнери можуть бути точками для тимчасового перебування в них персоналу, складами, гаражами. Основна їх перевага - мобільність та доставка на будмайданчик у готовому вигляді. Легкі сталеві тонкостінні конструкції добре підійдуть для спорудження тимчасових та недовговічних будівель невеликих розмірів. А якщо потрібна великогабаритна і масивна споруда, то на думку спадає лише металоконструкції з гарячекатаної сталі.

Кожен з варіантів має унікальні властивості та цінову політику, як і їх комплектуючі. Саме будматеріали визначають, які властивості та переваги матиме будівля, тому так важливо не помилитися, вибираючи їх. 

Беручи в приклад швидкомонтовані конструкції з металокаркасу, відмінним рішенням буде їх комбінування з теплими сендвіч-панелями. Вони являють собою тришарову конструкцію: два листи та утеплювач між ними. Як листи, так і наповнювач бувають різними за структурою, характеристиками та ціною. 

Потрібно приділити особливу увагу також вибору виробника будматеріалів, проаналізувати його, почитати відгуки та портфоліо, розрахувати вартість та впевнитись у якості товару. Не зайвим буде перевірити виробничі можливості компанії.

Важливо також дізнатись про проведення виробником різних антикорозійних та інших обробках продукції, перш ніж доставити її безпосередньо замовнику.

При грамотній співпраці та правильним розподілом капіталу, ви зможете гарантовано отримати якісний матеріал, що наддасть довгий термін експлуатації майбутньої будівлі.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини