Як правильно вибрати генпідрядника для будівництва швидкомонтованих будівель.

Як правильно вибрати генпідрядника для будівництва швидкомонтованих будівель.
31-08-2020

Якісне будівництво швидкомонтованих будівель (ШМБ) потребує наявність профільних знань, досвіду генпідрядника, а також використання сучасних міцних матеріалів для будівництва.

Від довірчої побудови ділових відносин між замовником та генеральним підрядником ШМБ залежить швидкість виконання будівельних робіт згідно з договором та розробленим проектом.

Критерії вибору

Юридична особа, яка виконує роботи зі зведення будівель, відноситься до спеціалізованих фірм або підприємств, які працюють на підставі договору із замовником. Узгодження всіх пунктів між сторонами є показником відповідальності генпідрядника за якість будівництва та дотримання термінів.

Для продуктивної роботи важливо вибудувати відносини на довірі, обмінюватися лише достовірною інформацією про фінансові витрати, якість матеріалів та інші важливі дані.

При виборі компанії для генпідряду ШМБ слід враховувати:

При виборі генерального підрядника ШМБ слід враховувати його багатопрофільність, тобто перелік робіт, що самостійно здійснюються. Справа в тому, що компанія для виконання певних робіт на будівництві може залучати субпідрядників.

Щодо юридичної сторони, то у процесі погодження умов договору слід перевірити наявність сертифікатів, ліцензій та інших документів, що видаються державними органами. Вони підтверджують виконання компанією певного переліку послуг та кваліфікацію співробітників на виконання робіт із будівництва. Генпідрядник не повинен відмовляти у наданні замовнику документів про свою реєстрацію та діяльність.

Важливим показником серйозності компанії є дотримання техніки безпеки працівників. Керівництво повинно піклуватися про спеціальну уніформу, страховку, технічні пристрої, що запобігають травмі будівельників.

Належне оформлення документів

Будівництво складів від генпідрядника, зведення інших об'єктів має бути належним чином закріплене в документах. Під час укладання угоди уважно вивчіть правильність складання договірних умов. Типові договори чи допомога юриста будуть доречними на першому етапі взаємовідносин між генпідрядником та замовником.

Важливо письмово скласти графік виконання робіт, визначитись зі штрафними санкціями у разі порушення виконавцем строків будівництва. Якщо будівельна фірма зажадала передоплату, то вона має звітувати про використання фінансів, а також надавати чеки, кошториси та іншу грошову звітність.

ТОВ «Viton» перед виконанням робіт узгодить із замовником усі умови та терміни виконання зобов'язань. У нашому арсеналі вже багато якісних ШМБ та задоволених клієнтів!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини