Вибір Генпідряду на будівництво із сендвіч-панелей під ключ від Viton.

Вибір Генпідряду на будівництво із сендвіч-панелей під ключ від Viton.
15-10-2000

Генеральний підрядник є основним виконавцем робіт зі здаванням об'єкта «під ключ» і несе відповідальність перед замовником за всіма пунктами договору.

Можна самому спробувати виконати ці функції, наприклад, щоб побудувати власний будинок.

У цьому випадку доведеться вникати у всі тонкощі процесу і сподіватися тільки на себе у вирішенні всіх питань, що виникають від монтажу сендвіч панелей до ув'язування з сантехнічною частиною проекту. Це ваш час і нерви, в плюсі - економія фінансів. Суть найму генпідрядника в тому, що команда професіоналів повністю відповідає за всі роботи і за свій рахунок усуває експлуатаційні проблеми.

При виборі Генпідряду для спорудження будівлі із сендвіч панелей слід враховувати:

На самому початку, до укладення договору, зверніть увагу на список послуг та зобов'язань, що надаються. Висловіть свої побажання, оцініть реакцію та готовність виконавця. Вам доведеться мати справу з обмеженою кількістю співробітників, і вони повинні бути не тільки хорошими фахівцями, а й ввічливими доброзичливими перемовниками.

У договорі на швидкобудуюємі будівлі з сендвіч панелей обов'язкові пункти:

  1. Проект із кресленнями конструкції та окремих деталей.
  2. Кошторис з точним розрахунком витрат, ціни мають бути фіксованими.
  3. Опис стадій будівництва від підготовчих робіт до випробувань.
  4. Юридична угода сторін.

Генпідряд повинен гарантувати, що готовий до експлуатації об'єкт здатний служити щонайменше 35 років. Усі профілактичні ремонтні роботи протягом цього терміну генеральний підрядник зобов'язаний виконувати власним коштом. Бажано, щоб виготовлення конструкцій, що огороджують, і монтаж проводилися однією компанією.

До обов'язків виконавця входить:

Сендвіч панелі дозволяють осучаснити зовнішній вигляд вже збудованого будинку. Вибравши цей матеріал, ви виключите появу грибка та плісняви, не допустіть проникнення гризунів. Можна вибрати генпідрядника для вирішення саме цього завдання. Будівництво будинку з нуля займе від 1 до 3 місяців залежно від того, зводите котедж за персональним проектом або невелику будову. Розцінка на монтаж сендвіч-панелей залежить від масштабів об'єкта.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини