3 основні помилки при монтажі сендвіч-панелей та способи їх недопущення - ТОВ «Вітон».

3 основні помилки при монтажі сендвіч-панелей та способи їх недопущення - ТОВ «Вітон».
23-01-2021

Для того, щоб при складанні будівель з сендвіч панелей всі переваги модулів змогли проявити себе, важливо уникнути помилок.

Будь-які порушення спричинять небажані зміни, що позначиться на цілісності об'єкта.

Неакуратність у користуванні панелями

Сендвіч панелі – тендітні, при недбалому поводженні на них з'являються тріщини та сколи.

Спосіб уникнути:

Всі монтажні елементи покриті захисною плівкою, цей шар боїться нагріву під променями сонця та не переносить агресивних миючих засобів. Плівку не видаляють з панелей, якщо має бути різання для припасування розмірів, по ній проводять розмітку. Але якщо захисну плівку не зняти перед встановленням на каркас, це призведе до того, що її уривки, що залишилися під шурупами, затримуватимуть бруд і воду в місцях кріплень. А це, своєю чергою, призведе до поступової розгерметизації стін.

Спосіб уникнути: вчасно видалити захисну плівку щадним способом.

Неправильне різання модулів

При будівництві швидкомонтованих будівель в Україні можна уникнути розрізання сендвіч-панелей, звернувшись до ТОВ VITON, при проектуванні будуть враховані всі розміри.

«Підводні камені» різання:

Спосіб уникнути:

Недоліки у кріпленні сендвіч панелей

Будівництво будівель, що швидко будуються, повинно проводитися в суворій відповідності з інструкцією виробника. Кріплення та облицювальний матеріал повинні розташовуватися строго перпендикулярно по відношенню один до одного.

У виборі шурупів та їх установці також є нюанси:

Спосіб уникнути: застосування професійних інструментів для контролю сили вкручування кріплення та кута відхилення від 90 градусів.

Замкове з'єднання панелей служить гарантією стійкого стикування і покликане забезпечувати герметичність та привабливість будівлі з металоконструкцій. Спосіб забезпечити правильне з'єднання сендвіч панелей між собою: уважне ставлення до роботи та відповідальність виконавців.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини