Ангари для зберігання, обслуговування та ремонту сільськогосподарської техніки: ідеї, вигоди, доцільність будівництва.

Ангари для зберігання, обслуговування та ремонту сільськогосподарської техніки: ідеї, вигоди, доцільність будівництва.
28-03-2019

У сучасному будівництві з'явився новий тренд, який набирає все більшої популярності.

Це компактні, прості у збиранні, мобільні конструкції.

Вони використовуються у різних сферах: промисловості, складському та сільському господарстві. Компанія «Viton» пропонує ангари, що швидко будуються, на замовлення, і багато клієнтів вже оцінили переваги таких споруд.

Основні плюси ангарів, що швидко зводяться:

Швидкомонтований ангар під сільгосптехніку — оптимальне рішення не тільки для великих агропромислових компаній.

Будівлі доступні для фермерських господарств та дрібних фермерів. Навіть підприємець-початківець може дозволити собі купити ангар, щоб не ремонтувати і не зберігати дорогу техніку та обладнання просто неба. В ангарі можна передбачити місце не тільки для стоянки техніки, а й обладнати секції для обслуговування та ремонту. Ви самі або ваші працівники працюватимуть у комфортних умовах, у теплі та чистоті.

Будівництво ангарів для зберігання сільгосптехніки – один із напрямків роботи компанії «Viton». Ми виготовляємо та монтуємо конструкції, які мають відмінні характеристики.

Гарантуємо:

Пам'ятайте, що сучасна техніка не тільки багатофункціональна та витривала. Вона вимагає відповідного догляду та обслуговування. Особливо важливо організувати правильне зберігання оптимальних умовах. Усередині збірних конструкцій підтримується оптимальний мікроклімат, тому вони ідеальні з практичної точки зору та не вимагають багато вкладень.

Ми пропонуємо клієнтам якісні, технічно обґрунтовані та раціональні будівельні рішення. Такі конструкції випередили за популярністю конкурентів майже на 40%! З особливостями ангарів та технологією виготовлення ви можете ознайомитись на сайті нашої компанії. Також ми будуємо промислові та комерційні будівлі, спортивні комплекси.

Нашому досвіду та авторитету довіряють численні клієнти, ми раді плідній, взаємовигідній та комфортній співпраці із замовниками будь-якого рангу!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини