Архітектурна виразність швидкомонтованих будівель.

Архітектурна виразність швидкомонтованих будівель.
16-11-2021

Технологія ШМБ передбачає різні варіації зведення будівель як за типовими, так і за індивідуальними проектами.

Одним з унікальних інновацій на сьогоднішній день є сендвіч-панелі, що добре підходять для металокаркасних будівель в якості стін та покрівлі. Вони не тільки запобігають тепловтратам, але й надають конструкції привабливого зовнішнього вигляду.

Важливість дизайнерських та конструктивних рішень для людини неоціненна за фактом існування певних норм та стандартів, яких потрібно дотримуватися поруч із вимогами функціональності, технічності та економічності.

Архітектурна виразність візуально може говорити про якість виконаної роботи, що досягається за рахунок грамотного проекту, пропорційності частин будівлі, відповідних оздоблювальних матеріалів та колірної гами.

Сама композиція ШМБ визначається його габаритами, можливими технологічними процесами під час експлуатації, розташуванням, типом будівлі. Вертикальні лицьові обсяги варто орієнтувати у бік населеного пункту, використовуючи при цьому навколишні забудови для створення мистецької єдності. Можна встановлювати архітектурні об'єкти у місцях в'їздів територію будоб'єкта, для залучення більшої кількості людей чи надання інформації.

При розробці конструктивної системи не варто виділяти архітектурну виразність як пріоритет. Високі стійкість та міцність будівлі теж важливі. Гармонійність цих аспектів дозволить максимально розкрити плюси каркасних швидкомонтованих конструкцій.

У портфоліо Генпідряд компанії «Viton» десятки успішно зведених проектів, які показують, що фасадні рішення з сендвіч-панелей є презентабельними та конкурентоспроможними порівняно з іншими аналогами будматеріалів. Будівництво проходить за принципом компактності, архітектурно-планувального рішення та одноманітності всіх будівельних об'єктів.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини