Авіаангари із металоконструкцій.

Авіаангари із металоконструкцій.
14-09-2022

Все частіше при будівництві різних споруд звертають увагу на принцип «подешевше і швидше».

У кризові часи важливо правильно розпоряджатися своїм капіталом та вибирати надійну продукцію за прийнятною ціною, яка переганяє свої аналоги різними перевагами.

Авіаційні ангари переслідують виняткові вимоги до їх монтажу та будівництва загалом.

Його правильне проектування дозволить експлуатувати транспорт без ризиків його деформації через погодні умови та атмосферні опади. Також створення такого комплексу може передбачати ремонт літака або його огляд.

Залежно від побажань клієнта, це може бути як великий комплекс для авіакомпаній, так і невеликі споруди для фізичних осіб. Подібні проекти найчастіше розробляються індивідуально, з побажаннями замовника, залежно від кількості літальних апаратів та їх видів. Одним із найважливіших критеріїв таких об’єктів є те, що в них не повинні використовуватися колони. Однією з переваг швидкомонтованих будівель є саме багатопрольотність.

Якщо брати типові проекти, то одним з таких можуть бути прямостінні ангари, що є найбільш вигідним щодо економії витрат, порівняно з іншими конфігураціями ангарів.

Генпідряд компанія "Viton" займається зведенням різних об’єктів за технологією швидкомонтованих будівель, включаючи авіаційні ангари по всій Україні, застосовуючи металоконструкції як "скелет" та облицювальні матеріали - теплі сендвіч-панелі. Вони виготовляються на сучасному та якісному обладнанні, дозволяючи нашим кваліфікованим фахівцям зводити конструкції до найдрібніших деталей, правильно та точно в термін.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини