Автосервіс для вантажних авто із сендвіч-панелей — особливості будівництва, ціни.

Автосервіс для вантажних авто із сендвіч-панелей — особливості будівництва, ціни.
09-07-2019

Вантажні перевезення дуже потрібні нині.

Логістичні маршрути прокладені всередині країни та між державами.

Вантажний автомобільний транспорт є основою цих перевезень. А якщо вантажні автомобілі посилено експлуатуються, то, природно, вони потребують ремонту та технічного обслуговування. Тому вздовж трас будуються станції технічного обслуговування, які є досить прибутковим бізнесом.

При будівництві нового автосервісу для вантажних авто власникам важливо якнайшвидше вести об'єкт в експлуатацію з метою якнайшвидшого отримання прибутку. Побудувати сучасну, зовні естетичну, з дотриманням вимог безпеки станцію техобслуговування можливо в стислий термін із застосуванням технології каркасного будівництва з використанням сендвіч-панелей.

Будівництво СТО із сендвіч-панелей за технологією швидкомонтованих будівель дозволить знизити витрати на матеріали та на виробничі роботи. Терміни будівництва, залежно від площі майбутнього об'єкта, можуть тривати від 2-х тижнів до 1,5 місяця. До того ж за такої технології будівництва не потрібна громіздка дорога техніка та обладнання.

Автосервіс з сендвіч-панелей легко монтується, має привабливий дизайн (панелі можна підібрати різного відтінку або комбінацію декількох кольорів), і що важливо, має низьку горючість і високу вогнестійкість, що актуально для приміщень, де часто використовується зварювання і легкогорючі рідини. До того ж, сендвіч-панелі мають гарну звуко-і теплоізоляцію. Використовувані при виготовленні сендвіч-панелей мінеральна вата та різні наповнювачі дозволяють підтримувати оптимальну температуру в холодний час, що значно знижує витрати на енергоресурси.

Вартість СТО із сендвіч-панелей залежить від багатьох факторів. Ось деякі з них:

На вартість металевого каркаса впливає вигляд і товщина металу, а також тип покриття (якщо є). Ціна сендвіч панелей залежить від товщини та виду наповнювача, в якості яких використовуються пінополістирол, поліуретан та інші.

ПСК «Viton» здійснить у найкоротші терміни будівництво вантажного автосервісу із сендвіч-панелей з урахуванням усіх побажань замовника. Ми знаємо всі нюанси технології споруд, що швидко будуються, саме для СТО, що обслуговують вантажні автомобілі. У своїй діяльності ми використовуємо матеріали найвищої якості. Наші фахівці – професіонали своєї справи, а терміни, в які ми зведемо будову, вас, безумовно, порадують. На новій, добре обладнаній техстанції ви зможете ремонтувати та обслуговувати вантажні автомобілі всіх європейських марок.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини