Благоустрій території біля ШМБ: заїзди та стоянки.

Благоустрій території біля ШМБ: заїзди та стоянки.
05-08-2020

Будівництво будівель за технологією БМЗ з кожним роком набирає популярності.

Таких будов стає все більше, і ті, хто вже замовляв будівництво швидкомонтованих будівель, чудово знають, що без впорядкування не обійтися.

Замовити план благоустрою території, а також повний комплекс робіт під ключ можна у компанії Viton.

Непідготовлена ділянка не годиться для використання:

У дощ машина покривається шаром бруду, пробуксовує. А в суху погоду на дорозі утворюються вибоїни та колії, що не додає краси та зручності ділянці. Тому потрібно облагородити територію.

Якісний заїзд для автомобілів та грамотно розташована стоянка допоможуть вирішити цю проблему. Вони впливають зручність користування прилеглої до будівлі територією. Тому необхідно подбати про те, щоб все було оформлено правильно та раціонально.

Упорядкування території передбачає створення заїздів та стоянок, тротуарів, підготовку щебеневої подушки під дорожнє покриття, та безліч інших робіт. Їх виконання потребує наявності не лише досвіду, а й необхідного обладнання та техніки.

Під час роботи використовуються ковзанки, механізоване та ручне обладнання, сучасні технології та якісна сировина. Підсумком роботи стає облагороджена територія, яка краще виконує покладені на неї функції – забезпечує підхід та під'їзд до будов, естетичний вигляд та комфорт.

Етапи благоустрою

Коли проводять благоустрій території проект роблять першим. Фахівці на підставі даних георозвідки ділянки, прокладених комунікацій, міркувань зручності та побажань замовника формують план, згідно з яким облагороджуватиметься територія.

Далі готується майданчик під стоянки та заїзди. Утрамбується земля, насипається щебінь із гравієм, кладеться геотекстиль або інший матеріал. Встановлюються зливи та поребрики. Укладається асфальт, або паркування бетонується. Робиться освітлення. Підсумком робіт є повністю готова до експлуатації територія.

Роботи, виконані силами досвідченої команди, не вимагатимуть значних витрат. На облагородження підуть лічені дні, і незабаром територія повністю зміниться. При цьому будуть використані матеріали та технології відповідно до наявного бюджету.

Якщо вас цікавить, скільки обійдеться облаштування в'їзду на ділянку, або потрібно замовити послугу, звертайтесь до компанії Viton. Професіонали, що працюють в цій організації, чудово розуміються на всіх тонкощах будівництва і зможуть запропонувати вдале рішення будь-якого поставленого завдання. Телефонуйте, будемо раді допомогти!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини