Будівництво швидкомонтованих фруктосховищ.

Будівництво швидкомонтованих фруктосховищ.
28-12-2022

Виходячи з назви, вже можна зрозуміти, про яку будівлю йтиметься у статті.

Сховища для фруктів користуються попитом у фермерів з величезною площею садів, за рахунок плодів, що швидко псуються, і сезонного продажу. Саме такі будівлі дозволяють пристосувати продукцію на тривалий термін зберігання та, зрештою, потрапити на прилавок магазинів у свіжому, апетитному вигляді.

Відмінним рішенням для фермера буде відносно недорога будівля, яка задовольнятиме всі потреби зберігання фруктів, з комфортними габаритами та мікрокліматом. До подібного опису підійде швидкомонтоване фруктосховище. Зводиться поетапно, починаючи із розробки проектної документації.

Тут необхідно враховувати такі аспекти:

Окремої уваги вимагає і мікроклімат:

Тільки після ретельної розробки проекту, облік та узгодження всіх пунктів, можна приступати до роботи.

Швидкомонтовані будівлі славляться своїми економічними рішеннями в невеликий термін будівництва, зберігаючи якість будівлі в момент експлуатації, що так важливо для зберігання фруктів.
Звертайтесь до компанії «VITON».

Наші технології та стаж дозволяють розкривати переваги ШМБ у наступних етапах зведення, які проходитимуть швидше та дешевше:

У нас ви зможете замовити проект будь-якої складності, типовий чи індивідуальний, скористатися всіма послугами нашої компанії та залишитись задоволеними виконаною роботою.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини