Будівництво одноповерхових промислових будівель.

Будівництво одноповерхових промислових будівель.
27-09-2016

Одноповерхові промислові будинки дуже популярні у своєму сегменті.

Це пояснюється простотою конструкції, а також можливістю поєднання бічного та верхнього світла.

У них простіше, ніж у багатоповерхових застосувати великі прольоти з різною висотою. У таких будівлях можна найефективніше розташувати технологічне обладнання та налагодити виробничий процес.

Швидкомонтовані будівлі – сучасна технологія будівництва

Однією з технологій будівництва, за допомогою якої зводяться одноповерхові промислові споруди, є будівлі, що швидко будуються. В основі такої методики лежить особливе конструкторське рішення, завдяки якому будівлі легко і швидко збираються, а матеріали, що закладаються, є високотехнологічними.

Переваги швидкомонтованих будівель

Елементи каркаса монтуються у суворій відповідності з точним вертикальним та горизонтальним положенням – технологія кріплення беззварювальна, а основним кріпильним елементом є болти.

До металевого каркасу кріпляться сендвіч-панелі – це легкий і сучасний матеріал, який має відмінні властивості. До них відносять низьку теплопровідність, високу шумоізоляцію, простоту монтажу та низьку ціну.

Готові будівлі мають невелику вагу, тому не вимагають підготовки ґрунтовного та масивного фундаменту.

До них відносять пожежну безпеку, екологічність та довговічність. Швидкомонтовані будівлі з металоконструкції та сендвіч-панелей – це оптимальне рішення для тих, хто хоче стати власником якісної споруди за обмежений термін та за прийнятною ціною

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини