Будівництво пташників за технологією ШМБ.

Будівництво пташників за технологією ШМБ.
25-08-2020

Розведення птиці – це досить рентабельна справа.

Витрати на нього швидше окупаються за рахунок обладнання в найкоротші терміни різних за площею будівель з легких та міцних будівельних матеріалів.

Технологія монтажу конструкцій, що швидко зводяться, відмінно підходить для будівництва пташника, ціна якого виходить значно нижчою, ніж інших сучасних будівель.

Для конструкції не потрібен капітальний фундамент, а міцний, полегшений сталевий каркас та обшивка є запорукою довговічності сільськогосподарської споруди.

Особливості технології ШМБ

Генпідряд на пташник здійснюють спеціалізовані компанії. Вони надають послуги з проектування, вибору матеріалів, будівництва ШМБ, займаються складанням та оформленням документації, вирішенням інших завдань. Компанія ТОВ «Viton» здійснює комплекс робіт, у тому числі зведення будівель під ключ, тому на нашому рахунку багато задоволених клієнтів, які змогли в найкоротші терміни запустити свій бізнес за рахунок швидкого монтажу пташників з металоконструкцій.

Для зведення каркасної будівлі застосовуються двотаври та оцинковані профілі, які не схильні до корозії, тому забезпечують довговічність споруди. Підготовлені елементи конструкції поставляються на будівельний майданчик та монтуються на дрібнозаглиблену основу, товщина якої залежить від навантаження на будівництво.

Кріплення частин каркасу між собою відбувається за допомогою міцних болтів, здатних витримувати велику вагу та будь-які погодні умови, які не впливають на процес будівництва. Просте з'єднання елементів дозволяє швидко розібрати пташник із металоконструкцій та перемістити його на інше місце без пошкодження будматеріалів.

Стіни та дах зазвичай покриваються сендвіч-панелями, ПВХ-матеріалом, профільованим листом, усередині обшиваються різними утеплювачами, наприклад, пінополіуретаном, мінватою або спеціальним фольгованим шаром.

Будівля може обладнатись додатковими приміщеннями для оператора, ветеринара, складу та інших потреб. Обов'язковим є встановлення вентиляційної, протипожежної систем, водопроводу та водовідведення.

Переваги пташника з ШМБ

Можна зводити різні за площею пташники з металоконструкцій, які прослужать багато років, зберігатимуть тепло і не потребують спеціального догляду.

До переваг ШМБ належать:

ТОВ «Viton» надає комплекс робіт з будівництва птахоферми, інших сільськогосподарських та промислових будівель.
У нас працюють лише кваліфіковані фахівці та ведеться співпраця з надійними постачальниками будівельних матеріалів.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини