Будівництво утепленого ангару для обслуговування та ремонту спецтехніки в Україні – ТОВ «Вітон».

Будівництво утепленого ангару для обслуговування та ремонту спецтехніки в Україні – ТОВ «Вітон».
18-10-2019

Методи традиційного будівництва змінюються більш прогресивною технологією швидкомонтованих металевих будівель.

Вона дозволяє в рази скоротити тривалість будівництва та витрати на послуги підрядників, матеріали.

У ряді випадків потрібно забезпечити комфортний мікроклімат у приміщенні, що вирішується будівництвом ангарів, що утеплюють. Це будівлі універсального призначення, які використовуються, зокрема, для ремонту та обслуговування спецтехніки. Утеплення металевого каркасу дозволяє підтримувати задану температуру всередині незалежно від сезону та скоротити витрати на опалення величезного простору.

Теплі ангари, що швидко зводяться: етапи будівництва

Технологія БМЗ за відносно невеликих інвестицій дозволяє швидко отримати надійне, функціональне, довговічне приміщення. Швидкомонтовані теплі ангари – найкраще рішення, яке забезпечить міцну підмогу для старту та масштабування бізнесу.

Створення господарської будівлі виконується у кілька етапів:

  1. Проектування, під час якого ділянка вимірюється, обумовлюються вимоги до ангару. Далі фахівці спільно із замовником визначають конструкцію та розміри об'єкта.
  2. Калькулюється вартість ангарів, що швидко зводяться, складається проектна документація.
  3. Після узгодження проектної документації закладається фундамент.
  4. Транспортуються конструкції та матеріали для збирання ангару.
  5. Здійснюється монтаж, утеплення каркасу.
  6. Прокладання інженерних мереж.
  7. Об'єкт здається в експлуатацію.

Основа конструкції – міцний металевий каркас підвищеної жорсткості, завдяки якому можна полегшити та здешевити фундамент. Металокаркас із син-балок дозволяє збільшити прольоти між балками та корисну площу. Стіни виконуються з теплих сендвіч-панелей, як наповнювач використаний пінополіуретан – легкий, негорючий матеріал з відмінними теплоізолюючими властивостями. Профнастил для покрівлі – це простота та висока швидкість будівництва утеплених ангарів, які прослужать без необхідності ремонту десятиліття.

Переваги

Швидкомонтовані теплі ангари мають масу переваг перед бетонними конструкціями:

Відсутність стандартизації швидкого будівництва в Україні породжує несумлінних підрядників, результат роботи яких часто не відповідає очікуванням замовника. Замовити ангари для сільськогосптехніки краще у перевіреного виконавця: проектно-будівельна компанія Viton реалізує проект «під ключ», який відповідатиме завданням бізнесу.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини