Будинок із сендвіч-панелей – це сучасний та високоефективний будівельний об'єкт – ТОВ «Вітон».

Будинок із сендвіч-панелей – це сучасний та високоефективний будівельний об'єкт – ТОВ «Вітон».
28-09-2019

Технологія будівництва будинків з екологічних SIP панелей з'явилася в Канаді, і сьогодні активно використовується в усьому світі.

У тому набула поширення і в Україні. Дедалі більше людей, оцінюючи переваги таких споруд, віддають перевагу саме їм.

Це не дивно, адже, незважаючи на легкість і непрактичність, швидкобудуюємі будівлі з сендвіч-панелей дуже надійні, довговічні і оптимально підходять для регіонів з не надто суворим кліматом.

ТОВ «Viton» проводить монтаж швидкомонтованих будівель за сучасними технологіями в мінімальні терміни. Гарантуємо якість, надійність та високі експлуатаційні характеристики споруд. Ми займаємось будівництвом фермерських господарств, комерційних, промислових будівель, торгових центрів, спортивних комплексів та інших об'єктів. Останнім часом багато клієнтів замовляють будівлі із сендвіч-панелей. Чим викликаний підвищений попит на цю технологію? Розкажемо докладніше.

Будинок "під ключ" від компанії "Viton"

Популярності, безперечно, додає відносна дешевизна. У будь-якому випадку, будиночок з панелей обійдеться набагато дешевше, ніж цегляний або дерев'яний. Саме тому багато хто став зводити дачі, заміські котеджі, сауни та лазні з використанням стінових сендвіч-панелей.

Але, віддаючи належне винаходу канадців, слід зазначити й інші переваги будинків із сендвіч-панелей:

У новому будинку з сендвіч-панелей вам буде тепло, затишно та безпечно. Ми реалізуємо сучасні та оригінальні проекти, які розробляємо для кожного замовника.

Зателефонуйте менеджерам компанії та замовте розрахунок, ми врахуємо всі побажання. Запрошуємо до цікавої та вигідної співпраці!

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини