Ефективність швидкомонтованих будівель з металоконструкцій болтового з'єднання

Ефективність швидкомонтованих будівель з металоконструкцій болтового з'єднання
20-07-2021

На світовому ринку існує безліч видів і типів зведення будівлі, що відрізняються один від одного своїми характеристиками та технологією будівництва, конкуруючи тим самим між собою.

Протягом часу не властиво зупинятися, як і розробкам все нових і нових методів, серед яких – швидкомонтовані будівлі.

Безперечні плюси

Відповіддю на запитання, чому будівельники, підприємці та інвестори все частіше віддають перевагу ШМБ – їх конкурентоспроможність, яка полягає в:

Варіанти призначень ШМБ

Каркасні будівлі з металоконструкцій – новинка, що стрімко розвивається з першої половини минулого століття і до сьогоднішнього дня, що має при собі простоту та популярність будівництва у сільському господарстві, торгівлі, промисловості, ремонтних будинках та інших поширених об'єктів.

Універсальність методу приваблює забудовників, цим вирішуючи проблему обмеження варіації ведення бізнесу. Вибираючи компанію «Вітон» , Ви отримуєте надійного партнера з багаторічним стажем, наявністю кваліфікованих співробітників та вирішення технічних, архітектурних, дизайнерських та організаційних завдань будь-якої складності.

Склад ШМБ

Генпідряд компанія «Вітон» пропонує швидкомонтовані будівлі на металокаркасній основі та кріплення до них сендвіч-панелей з листів оцинкованої сталі з гарантією якості.

Причина вибору такого виду основи будівлі аргументована легкою вагою та економією трудовитрат, що так важливо для якнайшвидшого повернення інвестицій. Сендвіч-панелі як огороджувальні листи – сприяють комфортній експлуатації, заощаджуючи на опаленні та легкості проведення монтажу.

Телефонуйте та виконуйте замовлення у нас. Ми гарантуємо грамотне та якісне виконання кожного етапу будівництва до послуги «під ключ».

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини