Енергоефективність швидкомонтованих будівель.

Енергоефективність швидкомонтованих будівель.
28-10-2021

Всім відомо, що різні характеристики будматеріалів у результаті створюють приміщення, що служить відповідно до того, як і з чого воно було побудоване. 

Увага традиційному будівництву слабшає, замовники шукають варіанти «дешевше та швидше», а ринок поступово поповнюється інноваціями та новинками.

Так, для економічної вигоди та гострої потреби оперативних будівельних робіт із збереженням комфорту, було придумано та запроваджено технологію швидкомонтованих будівель із сендвіч-панелей. Поряд з надзвичайно малою вагою матеріалів, надійністю, міцністю та довговічністю ШМБ, незаперечною перевагою також можна виділити енергоефективність таких конструкцій. Ця властивість є вимірюванням споживання кількості енергії, яка потрібна для сприятливого мікроклімату та життєдіяльності людей або тварин усередині будівлі.

Високі показники енергоефективності надають наповнювачі сендвіч-панелей, що у свою чергу є облицювальним матеріалом для стін та покрівлі ШМБ, а також грамотне складання проектної документації та якісне виконання поставлених завдань.

Генпідряд компанія «Viton» спеціалізується на возведенні швидкомонтованих будівель на основі металокаркасу габаритами 1000 м2 і більше, зводячи будівлі будь-якої конфігурації та призначення. В якості утеплювача для сендвіч-панелей використовує пінополіуретан, досягаючи тим самим найвищих показників звуко- та теплоізоляції. Також, монтування матеріалів ШМБ не надає можливостей появи «містків холоду». Сам процес будівництва проходить поетапно, професійно та в стислий термін.

Завдяки раціональному споживанню енергії під час експлуатації ШМБ, вибір такого методу буде відмінним рішенням як для бізнесменів будь-якого напряму, так і власникам об'єктів, що працюють для себе. Все залежить від правильного вибору будівельних матеріалів та фахівців у цій спрямованості.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини