Фруктосховища: особливості будівель та їх будівництво.

Фруктосховища: особливості будівель та їх будівництво.
06-02-2019

Фруктосховище - це особливий тип сільськогосподарської споруди, що використовується для зберігання великої кількості фруктів упродовж тривалого часу.

Такі продукти досить швидко псуються, тому вимагають дотримання певних умов у приміщенні, де знаходяться.

Проектування фруктосховищ та їх подальше будівництво необхідно довіряти лише професіоналам із багатим досвідом роботи. Так ви будете впевнені, що всіх вимог дотримано, а фрукти пролежать у свіжому вигляді максимальну кількість часу.

Різновиди та особливості фруктосховищ

Найбільш популярними типами будов є швидкомонтовані конструкції. У таких ангарах можуть бути як один, так і кілька видів фруктів. Найчастіше для яблук, цитрусових та ягід використовують окремі складські приміщення. Однак за відносно невеликих обсягів кожного з типів продукції їх розміщують в одному ангарі, забезпечуючи при цьому відповідні умови.

Якщо говорити про метод складування, то фрукти поміщаються у спеціальні контейнери або зберігаються розсипом. Другий варіант оптимальний для плодів з твердою оболонкою (яблука, апельсини, кокоси та ін.). Фрукти невеликого розміру та ягоди краще залишати в будь-якій тарі.

Дуже важливим параметром є мікроклімат усередині. Відповідні умови забезпечуються:

Конструкція сховища та вибір систем регулювання мікроклімату залежить від кількох чинників.

Основні з них:

Як відбувається будівництво такої споруди?

Перше, про що слід подумати, – проект фруктосховища. Він виконується досвідченими фахівцями з урахуванням потреб замовника та кліматичних умов у конкретній місцевості.

Безпосередньо зведення складається переважно з кількох етапів:

Будь-який з етапів може коригуватися безпосередньо клієнтом відповідно до потреб та особливостей подальшого використання.

Проектування та будівництво фруктосховищ під ключ виконує компанія «Вітон». У нас ви можете замовити проект будь-якої складності. Завдяки використанню сучасних матеріалів робимо роботу у максимально короткі терміни та за доступними цінами. Також зводимо інші сільськогосподарські, промислові, комерційні будинки та спорткомплекси, площа яких перевищує 500м2.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини