Швидкомонтовані будівлі, коротка історія їх розвитку.

Швидкомонтовані будівлі, коротка історія їх розвитку.
14-02-2022

Швидкомонтовані будівлі з металоконструкцій взяли свій початок у середині минулого століття після війни і завоювали величезну популярність за такий короткий проміжок часу.

Розвиток каркасних технологій за своєю тенденцією розширював варіації зведення за її ж принципом, де на початку були звичайні склади, ангари та цехи, а на сьогоднішній день вже застосовуються майже у всіх нішах, знайомих людині, серед яких – промисловість, офіси, торгівля, оздоровчі, комерційні будинки і т.д.

Самі швидкомонтовані будівлі зводилися ще монголами та кочівниками для проживання, які були з повстяного покриття, шнурів, каміння та деревини, потребуючи мінімум маніпуляцій для збору та розбору юрти або вігваму, щоб без особливих труднощів подорожувати. У наші ж дні, як матеріали можуть використовуватися сталеві обшивки з різними наповнювачами і без них, металевий каркас із двотавра або ЛСТК.

Затребуваність цього продукту на ринку обумовлена незаперечними перевагами.

Якщо порівнювати її з традиційними методами будівництва, то це:

На розвиток та популярність металокаркасного будівництва вплинули і кризові ситуації у світі, коли люди так потребували швидкої та дешевої будівлі. Безперечні плюси ШМБ задовольняли потреби населення, тому заслуговували на подальше функціонування та розвиток:

Генпідряд компанія «Viton» спеціалізується на збиранні каркасних будівель із сендвіч-панелей, де в якості наповнювача використовується пінополіуретан, що має властивості невеликої ваги, високої теплоізоляції, гідроізоляції та негорючості. Такий підхід дозволяє компанії дешево, прозоро, безпомилково та швидко зводити будівлі будь-якого призначення з урахуванням побажань клієнта.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини