Ключові вимоги до конструкцій, що захищають.

Ключові вимоги до конструкцій, що захищають.
05-10-2020

Стрімкий темп життя, конкуренція зобов'язують приймати бліцрішення, розвивати виробничі потужності та домагатися прискорення будівництва.

Компанія VITON стала одним із першопрохідників у створенні нових технологічних будівництв.

При зведенні будь-якого будоб'єкта суттєвими вимогами залишаються:

Таким вимогам повністю відповідають будівлі, що швидко монтуються, ціна на них залежить від декількох складових:

Ціна і якість споруди будуть оптимальними, якщо всі операції, від створення проекту, до збору будівлі, що швидко монтується, виконуються однією підрядною організацією. Компанія повністю відповідає за всі етапи, від проекту до здачі об'єкта в експлуатацію.

Зведення будівель з металоконструкцій скорочує час будівництва, дозволяє проводити монтажні роботи за будь-яких погодних умов, заощаджує засоби замовника, дає можливість вибору відповідної варіації для певного типу будівлі.

Важливим елементом монтажу будівель, що швидко монтуються, є огороджувальні конструкції, іменовані сендвіч панелями. Вони застосовуються для зведення стін та покрівлі, мають високі шумоізоляційні властивості, вологостійкі, добре зберігають тепло. Завдяки легкості, що захищають конструкції, не вимагають додаткових витрат на спецтехніку, зручні, скорочують час монтажу. Сендвіч панелі покриті захисною плівкою, виготовляються різних кольорів та відтінків, що виключає необхідність виконання як внутрішніх, так і зовнішніх оздоблювальних робіт.

Швидкомонтовані конструкції будівлі виготовляють з високоякісного металу, вони володіють високими характеристиками міцності, легше звичайних зварних балок, зручні в складанні. Скріплюються конструкції за допомогою болтових з'єднань, що забезпечує достатню точність збирання. Залежно від призначення будівлі, швидкобудуюємі конструкції випускають різних форм і розмірів (ригеля, стовбури, прогони, колони, ферми).

Основним етапом спорудження швидкомонтованих будівель є проектування. Компанія VITON надає послуги замовникам із проектування будівель з металоконструкцій. При розробці проектів враховуються задані замовником параметри (площа, висота, кількість поверхів, розмір кроку рами, ширина прольотів, форма покрівельних деталей), дані щодо використання будівлі, спрямованість будоб'єкта.

При розробці проекту передбачають використання несучих та огороджувальних конструкцій. Визначають вимоги клієнта до матеріалів (параметри елементів, щільність наповнювача, облицювання). Огороджувальні конструкції пожежобезпечні, витримують перепади температур.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини