Критий басейн із металоконструкцій: неочевидні переваги – ТОВ «Вітон».

Критий басейн із металоконструкцій: неочевидні переваги – ТОВ «Вітон».
30-11-2020

Однією із найскладніших робіт, від розробки проекту до будівництва, вважають спорудження критих плавальних басейнів.

Басейни на відкритому повітрі використовують лише у теплий сезон, тому для безперервних тренувань та занять плаванням необхідно будувати криті, теплі.

При виборі будівельних матеріалів найкращими є металеві конструкції, за допомогою яких споруджують швидкі будівлі.

Розглядаючи способи спорудження будівель та види застосовуваних будматеріалів, необхідно врахувати вартість будівництва критого басейну, саме БМЗ нині є не лише найдешевшими, а й надійними, міцними будівлями.

Знижують розрахункову вартість будівництва критого басейну такі фактори:

Розглянемо очевидні та неочевидні переваги критих басейнів із металоконструкцій.

Очевидні переваги

Явними перевагами є: економічна ефективність, швидкість зведення об'єктів з гарантованими термінами введення, сучасний зовнішній вигляд, чудові декоративні та естетичні якості, широкий колірний вибір конструкцій, що захищають, незалежність складання конструкцій від погодних умов.

Неочевидні переваги критих басейнів

Неочевидними перевагами цих споруд стали оптимальні характеристики міцності, водонепроникність, екологічність, довговічність, відмінні ізоляційні властивості, їх легкість і мобільність, можливість швидкої реконструкції, стійкість до корозії та деформації, створення будівель будь-яких розмірів і габаритів, економія на витратах за утримання приміщень. .

Використання вологостійких панелей з поліуретану із захисною плівкою на довгі роки позбавить замовника потреби проводити ремонтні роботи будь-якого виду.

Спортивні споруди, зведені з опорних та огороджувальних конструкцій, є на даний момент найкращим рішенням.

Головні відмінні характеристики спортивних споруд:

Компанія VITON прагне допомагати розвитку спорту в нашій країні та пропонує послуги у будівництві спортивного комплексу.

Такі комплекси для масової відвідуваності стратегічно спрямовані на доступність занять спортом усім охочим, а не тільки спортсменам, і включають:

Співробітники компанії швидко та грамотно створять проект з урахуванням усіх вимог замовника, виконають будівництво спортивного комплексу та здадуть його в експлуатацію у встановлені контрактом терміни.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини