Металеві двотаврові балки – опора конструкції ШМБ.

Металеві двотаврові балки – опора конструкції ШМБ.
07-04-2021

Перевага будівель, що швидко зводяться на основі металокаркасу, давно відомі українському ринку, що відрізняються від важких капітальних будівель такими характеристиками:

І це далеко не весь перелік можливостей технології БМЗ, які характеризуються технологічністю, мінімальною металоємністю, дизайнерською виразністю та гнучкістю габаритно-планувальних рішень.

Зварний двотавр як елемент металокаркасу

У ШМБ каркас грає роль скелета, що є опорою всієї конструкції. Він складається з безлічі елементів, серед яких є і балка.

Двотаврова балка - важлива конструктивна та несуча частина металокаркасу, що служить для розподілу різних типів навантажень від вищележачих елементів перекриттів і виготовляється у формі Н-подібної конфігурації, завдяки чому вага матеріалів розділяється рівномірно. Довжина балкового прольоту залежить від навантажень, які розраховуються під час планування будівлі.

Балки такої форми використовуються у різних будівельних проектах:

Переваги звареної балки виділяються на тлі від інших типів та конфігурацій такими ознаками:

Генпідряд компанія «Вітон» зводить швидкобудуюємі споруди будь-яких типів і габаритів з використанням металоконструкцій без найменших ухилів від стандартів, що гарантує будівництво високоміцних, довговічних та енергоефективних будівель.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини