Металеві конструкції – каркас майбутньої будови від генпідрядника «Вітон».

Металеві конструкції – каркас майбутньої будови від генпідрядника «Вітон».
18-12-2019

Сучасні технології, дозволяють проводити будівництво швидкомонтованих будівель з металоконструкцій у найкоротші терміни, мають безліч переваг перед капітальним будівництвом.

Більшість об'єктів побудовано цим способом. За кордоном, так будують вже давно, всі приміщення відрізняються міцністю та довговічністю, мають тепло та шум ізоляцією.

Проектно-будівельна компанія Viton проводить будівництво швидкомонтованих будівель під ключ.

Технологія швидкомонтованих будівель

Основою всіх швидкомонтованих будівель є каркас, зроблений з металоконструкцій, який обшивається різним матеріалом. Сьогодні технологія каркасного будівництва займає одне з перших місць у будівництві об'єктів інфраструктури та житлових будинків.

Великі об'єкти, що зводилися роками, будуються за кілька місяців. Сьогодні промисловий сектор будується повністю за каркасною технологією. Являє собою міцну та надійну конструкцію. Швидкомонтовані будівлі з металоконструкцій, ціна яких набагато менша, ніж капітальних, з'явилися і в житловому секторі.

Технологію було розроблено в середині минулого століття в Канаді, де суворий клімат затягував капітальне будівництво, пов'язане з цементними розчинами, на роки. У холодну пору будівництво вести було не можна. Наявність металу дозволило проектувати каркаси, що обшивалися різним матеріалом. З розвитком каркасного будівництва, з'явилися нові матеріали для обшивки каркаса. Один із найсучасніших – сендвіч-панелі, розраховані на будь-які кліматичні умови.

Процес монтажу є збиранням конструкцій на місці, де буде знаходитися об'єкт. Збираються модулі згідно з проектом. При складанні не застосовуються зварювальні роботи. Вся конструкція тримається на болтах та заклепках. Такий монтаж дозволяє, при необхідності, конструкцію розібрати та перенести в інше місце.

Переваги каркасів із металу

Виробництво швидкомонтованих будівель з металоконструкцій має низку переваг перед капітальними будинками:

За роки, коли технологія виникла, накопичився позитивний досвід у будівництві. Багато компаній зводять будинки, починаючи з проекту, здають замовнику під ключ, гарантують якість своєї роботи. Металоконструкції виготовляють на підприємстві згідно проекту. Важливо, щоб було дотримано розмірів, якість металу відповідала навантаженням. Металеві каркаси, на основі яких будують об'єкти, повинні відповідати всім нормам, тоді будівля простоїть багато років, буде міцною та довговічною.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини