Використання металевого каркасу в технології швидкомонтованого будівництва. Їхній різновид.

Використання металевого каркасу в технології швидкомонтованого будівництва. Їхній різновид.
07-11-2022

Металоконструкції та огороджувальні елементи до них все частіше стають суб'єктами для вибору замовниками на будівельному ринку.

З їх допомогою, можлива реалізація не тільки малогабаритних приміщень або їх комплексів, а й тисячіметрові2 будівлі, чим і займаються фахівці з компанії VITON.

Причинами такого вибору технології є її нескромні переваги:

Легкі металеві конструкції (ЛМК)

Виробляються найчастіше із гарячекатаного чорного металу, маючи товщину понад 3 мм., рідше за допомогою зварювання. Незважаючи на назву, металеві конструкції мають високі характеристики міцності та стійкості, тому деякі фахівці схильні називати їх саме так (МК).

Їхня сфера застосування дуже величезна. Це можуть бути:

Тобто, до переліку можна вносити великі будівлі, які розраховують на великі навантаження. Кріплення частин будматеріалів проходять по болтових з'єднаннях, рідше зварюванням.

Легкі сталеві тонкостінні конструкції (ЛСТК)

В основі виробництва таких металоконструкцій використовується оцинкована сталь менше 3 міліметрів завтовшки, тим самим здатна витримувати невеликі навантаження. Знаходять своє місце у застосуванні невисокої поверховості під склади, торгівлю, приватне житлове будівництво.

Роблячи висновок, можна сказати, якщо вам потрібен об'єкт невеликих габаритів, можна заощадити і на ЛСТК, але пріоритетом найчастіше виступають конструкції з чорного металу або зварні.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини