Методи виконання земляних робіт для зведення фундаменту швидкомонтованих будівель.

Методи виконання земляних робіт для зведення фундаменту швидкомонтованих будівель.
01-02-2022

Основою будь-якої будівлі є масивний фундамент, зведення якого буде найтрудомісткішим і найвитратнішим з усіх етапів будівництва. Саме формування фундаменту також поділено на етапи, які вимагають дотримання всіх тонкощів та алгоритму виконання завдань.

Одним із таких етапів будуть «земляні роботи», які відносяться до комплексу робіт нульового циклу.

З цього невід'ємного процесу починається будівництво фундаменту, виконання інших будівельно-монтажних робіт і зведення підземної частини будівлі в цілому.

Земельні роботи при будівництві швидкомонтованих будівель обходяться дешевше і менш трудомістко, в порівнянні з капітальними методами будівництва, оскільки основою БМЗ є каркас та легкі панелі. Також, зменшуються вимоги до кліматичних та географічних умов, бо така будівля буде міцною та довговічною, а фундамент – менш масивним. 

Виробництво та проектування земельних робіт можна розділити на три групи:

Методи також можуть комбінуватися в тих чи інших випадках, все залежить від розміру та обсягу проектування та влаштування фундаменту, обліку місцевості та рельєфу, кліматичних умов та інших факторів. Таким чином, земельні роботи можуть мати багатоваріантний характер. Такий підрахунок сможуть виконати лише висококваліфіковані кошторисники, які знають необхідні формули розрахунку. Ви можете звернутися до Генпідряд компанії «Viton» і замовити не тільки окремий етап возведення будівель, а й весь комплекс послуг.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини