На що звернути увагу при проектуванні швидкомонтованого свинокомплексу.

На що звернути увагу при проектуванні швидкомонтованого свинокомплексу.
09-08-2022

Сучасні свинокомплекси можуть похвалитися відмінними умовами утримання тих чи інших видів свиней.

Від того, наскільки структурованим та комфортним буде приміщення для живності, настільки буде успішним кінцевий результат.

На сьогоднішній день, багато забудовників користуються технологією швидкомонтованих будівель та її перевагами.

Ось неповний перелік причин цього:

Щоб досягти бажаної мети від своєї діяльності, замовник повинен враховувати безліч очевидних і не дуже нюансів ще на етапі проектування. Насамперед, потрібно розглянути питання про майбутній мікроклімат у приміщеннях. Неприйнятні температура або вологість просто завдадуть власнику збитків. Уникаючи переохолодження поголів'я, розвитку різних бактерій у повітрі та інших злоякісних факторів, можна не перейматися питанням сприятливості перебігу бізнесу.

Розглядаючи прийнятний рівень чистоти в приміщеннях, треба розуміти, що свинки є охайними тваринами, тому потрібно ретельно стежити за їхньою свіжістю. Не слід забувати і про освітлення, що також впливає на життєдіяльність свиней.

Вимагають особливої уваги габарити свинокомплексу. Комфорт для свиней важливий для їх зростання та розмноження не менше, ніж інші критерії. На етапі проектування враховується, скільки голів буде розташовано на свинофермі, чи будуть це поросята, кнури або поросні свині, і скільки може прибавитись їх у майбутньому.

Потрібно ще визначитися з типом свинокомплексу і на чому воно спеціалізуватиметься. Наприклад, якщо це вирощування поросят, потрібно облаштувати спеціальні приміщення для цього, якими можуть бути маточники, додаткові годівниці та інші.

На етапі проектування також враховується розміщення можливого обладнання, витратних матеріалів та простору для співробітників. У будь-якому випадку, потрібно наближати умови утримання живності до ідеальних, адже в цьому є запорука успішного бізнесу.

Генпідряд компанія «Вітон» зводить буд об’єкти будь-якої складності та специфіки, включаючи габаритні свинокомплекси. Надійні та міцні металоконструкції виготовляються за державними нормами та стандартами та поставляються на будмайданчик укомплектованими, готовими до збирання у будь-який момент. Після складання «скелета» будівлі, застосовуються теплі та легкі сендвіч-панелі, що служать облицювальним матеріалом.

За такою методикою габаритний свинокомплекс від 1000 мі більше можна замовити в нашій компанії. 

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини