Набірні та заводські сендвіч-панелі з PIR наповнювачем: переваги та недоліки.

Набірні та заводські сендвіч-панелі з PIR наповнювачем: переваги та недоліки.
21-09-2020

Довговічність будівель безпосередньо залежить від міцності, надійності застосовуваних будівельних матеріалів, які мають певні експлуатаційні властивості.

Завдяки сучасним технологіям, різні житлові та нежитлові об'єкти можна зводити у стислі терміни, економити фінанси за рахунок використання легких, міцних та недорогих сендвіч-панелей PIR.

ТОВ «Viton» пропонує стінові, покрівельні ПІР-панелі купити в Києві та з доставкою до інших міст. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними постачальниками будівельних матеріалів, які використовуються для будівництва будівель комерційного, промислового та житлового призначення по всій країні.

Особливості набірних та заводських виробів

Сучасний PIR-утеплювач – це вологостійкий та пожежобезпечний матеріал, що складається з шару пінополіізоціанурату, покритого з обох боків фольгованою або іншою поверхнею. Для будівництва утеплених будівель використовуються вироби, що випускаються на заводах, або набірні сендвіч-панелі.

Заводські вироби виготовляються з геометричною точністю і складаються із внутрішнього та зовнішнього металевого шару, між якими знаходиться мінеральна вата.

У набірний варіант сендвіч-панелей входить спеціальна касета, до якої монтується зовнішня огорожа. Також, в процесі будівництва можуть застосовуватися прогони, що обшиваються з двох сторін профнастилом, а між ними знаходиться шар, що теплоізолює.

Фахівці ТОВ «Viton» допоможуть обрати найбільш підходящий варіант сендвіч-панелей залежно від проекту будівлі та побажань клієнта.

Переваги панелей

Термін служби будівель, збудованих із застосуванням сендвіч-панелей, перевищує 35 років за умови грамотного монтажу будівельних матеріалів. До інших переваг панелей відносяться:

Недоліків панелей практично немає, важливо звертати увагу на безпеку матеріалів, з яких вони зроблені.

ТОВ «Viton» пропонує PIR панелі купити в Україні за низькою ціною для будівництва промислових, торгових та інших споруд. Доступний та недорогий будівельний матеріал вимагає дотримання технології монтажу, тому рекомендується звертатися до професіоналів.

Будівельна компанія займається будівництвом різних об'єктів, постачанням покрівельних стінових сендвіч-панелей. Ціни в Україні на послуги та вироби ТОВ «Viton» залишаються одними з найдемократичніших.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини