Особливості проектування швидкомонтованих будівель для птиці та дрібної худоби — ТОВ Вітон.

Особливості проектування швидкомонтованих будівель для птиці та дрібної худоби — ТОВ Вітон.
26-08-2019

В основному будівлі, побудовані за старими технологіями, вимагають великих енергономічних витрат і роблять ведення бізнесу з вирощування птиці та дрібної худоби нерентабельним.

Власники стикаються з різними проблемами щодо організації опалення та шумоізоляції.

Компанія Viton має великий досвід у проектуванні та будівництві ферм для вирощування та утримання птиці та дрібної худоби та пропонує скористатися їхніми послугами з розвитку вашого бізнесу.

Технології будівництва швидкомонтованих будівель зробили крок далеко вперед з винаходом сендвіч-панелей і нових теплозберігаючих матеріалів, що дуже важливо в нашому кліматі. Сучасні модульні ферми будуються на основі металоконструкцій та обшиваються незнімними сендвіч-панелями, сучасний утеплювач у яких розташовується між двома профільованими листами. Особливо приваблює забудовників можливість перевезти конструкцію з місця на місце та відсутність необхідності зводити фундамент.

Особливості каркасних швидкомонтованих ферм під ключ:

При будівництві ферм необхідно враховувати всі особливості утримання тварин та птиці. Необхідно забезпечити цілу низку умов: організувати вентиляцію та підтримувати оптимальну температуру (створити обігрів).

Приступаючи до вибору проекту та будівництва ферми, потрібно врахувати деякі нюанси:

У курнику обов'язково потрібно буде передбачити місце для зберігання яєць, місце для приготування та зберігання корму!

Традиційним буде розташування будівлі щодо сонця, щоб не було перегріву стін у спеку. Бажано, щоб ґрунти для будівництва ферми були піщаними. Форма будівлі найчастіше прямокутна, оскільки будівлі цієї форми найпростіше вентилювати та обігрівати. Є типові проекти, що забезпечують комфортні умови для птахів, незалежно від виду. Можна також підібрати проект під індивідуальні вимоги до утримання птиці.

Компанія Viton під час будівництва птахофабрики під ключ реалізує індивідуальні ідеї проектів з максимально продуманими планувальними рішеннями для утримання кожного виду тварин та птахів.

РЕАЛІЗОВАНІ ОБ'ЄКТИ

Новини